gun

U narednom periodu u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) nastupaju: Četvrtak 30.09. Najmanji festival na planeti zemlji (podrška DJ duo Nikolica & Prikolica). Petak, 01. 10. Indie-Go! Subota, 02. 10. Elektrana. Nedelja 03.10. Swingersko veče (DJ podrška Darko Džambasov i Tica Manisent)


U saradnji sa organizatorom, Izlazak portal Vam poklanja 2x2 karte za svaki dogadjaj! Pošaljite e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenom, prezimenom i brojem telefona. U subject-u poruke navedite dan za koji ste zainteresovani.


---

 

Četvrtak 30.09. NAJMANJI FESTIVAL NA PLANETI ZEMLJI@GUN CLUB (podrška DJ duo Nikolica & Prikolica)
Koncert počinje u 22.00, a cena ulaznice je 300 dinara.
Beogradskoj publici će se predstaviti tri alternativna benda:
Killed by 9V Batteries (Graz, Austrija),
Nikki Louder (Radomlje/Lukovica, Slovenija) i
Man Zero (Zagreba, Hrvatska).


Nastupiće u okviru Najmanjeg festivala na planeti Zemlji, vol.2,  festivala koji pored zabave i druženja teži da promoviše manje poznate, ali ne i manje kvalitetne bendove iz zemlje i inostranstva.

Pored svirke navedenih bendova posetioci će moći da dođu do svojih primeraka interesantnih izdanja nezavisnih izdavačkih kuća, kao i da se upoznaju sa radom audio-vizuelnog festivala Sound and Vision koji je, po prvi put, uspešno održan ove godine u Majdanpeku.

 

KILLED BY 9V BATTERIES
www.myspace.com/killedby9vbatteries


Killed by 9V Batteries su austrijski noise-pop bend nastao 2002. godine u Graz-u a u čijem radu se pored jakih uticaja velikana indie muzike mogu prepoznati šarmantna doza ironije i kreativnosti.
Iza sebe ovaj četvoročlani sastav ima pet albuma i nekoliko split izdanja a u beogradskom klubu Gun Club pokazaće koliko su bili vredni tokom svih godina svoga postojanja.

Visprenost i energija sa kojom nastupaju svakako zaslužuju toplu preporuku...

 

MAN ZERO
www.myspace.com/manzer0


U Zagrebu se krajem 90-tih godina oformila svojevrsna post-rock scena kao posledica potrebe publike za novim muzičkim sadržajima. Zahvaljujući napornom organizacionom radu Mate Škugora i prijatelja, muzički radoznalci su pohrlili na koncerte u sale KSET-a, Močvare i Studentskog Centra u Zagrebu.
Među ekipom koja je upijala bravure majstora svetske alternativne muzike oformio se i sastav Man Zero, dajući doprinos kao deo, nikada uistinu povezane, hrvatske post-rock scene (sastavi poput Lunar, Peach Pit, Kukuriku Street, Rujan, H'aiu, Tena Novak, Mutual of Omaha i drugi). Man Zero dolazi po prvi put u posetu Beogradu gde će u okviru Najmanjeg Festivala na Planeti Zemlji, predstaviti svoj album prvenac pod nazivom „Telemark“.

 

NIKKI LOUDER
www.myspace.com/nikkilouder


Jedan od najboljih novih bendova u Sloveniji, trojac soničnog, alternativnog zvuka koji čine Peter, Blaž i Luka. Pored sve energije i buke, muzika koju prave je dobar portret hipokrizije savremenog čoveka, emotivnost pretočena kroz glasni vapaj ili mrmljanje.
Dva brata i njihov harizmatični frontmen, protutnjali su prošle godine Srbijom u okviru turneje Nova slovenačka buka - termin koji se može uzeti ozbiljno u obzir, a posebno neka nova pokoljenja koja će slušati još glasnije i još iskrenije..Koliko je uverljiv njihov nastup možete utvrditi u Gun Club-u.

---


Petak 01.10. INDIE-GO!


Vrata kluba se otvaraju u 22.00. U prvih sat vremena ulaz je besplatan, a posle 23.00 naplaćivaće se 100 dinara.

U ovoj uzbudljivoj indie večeri muziku će za vas birati standardni Indie-Go! tim, što znači da možete da očekujete sve, od new wave-a do nu rave-a i od indie-popa i rocka do twee i jangle pop-a. Novo mesto i nova i stara, ali uvek pažljivo birana muzika trebalo bi da ovaj, sada i zvanično prvi jesenji Indie-Go! učini jednim od nezaobilaznih provoda za ovaj vikend.

 

---


Posle najinteresantnijeg a Najmanjeg festivala na planeti zemlji i Indie-Go tima, u Gun Club će da bude nastavljen provod i tokom subote i nedelje!

 

Subota 02. 10. ELEKTRANA

Vrata kluba se otvaraju u 22.30, cena karte 150 dinara.

 

Nedelja 03.10.  SWINGERSKO VEČE  (DJ podrška Darko Džambasov i Tica Manisent)

Vrata kluba se otvaraju u 22.00, cena karte 200 dinara.

 


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..