washKlub THE WASH otvara svoja vrata za početak druge sezone za nepune dve nedelje, tačnije 16, 17. i 18. septembra, četvrtak, petak i subota u trodnevnoj fešti koja će biti najbolja najava za dešavanja koja tek slede u ovom intimnom beogradskom prostoru za muzičke sladokusce.

 

Popularna muzička Perionica nastavlja onu započetu priču iz prethodne sezone sa namerom da postavi stvari na pravo mesto u smislu kvalitetnih gostovanja underground house, techno, disco, dubstep & drum'n'bass zvuka, a ona malobrojna ekipa koja nije stigla da se upozna sa čarima kvalitetnog muzičkog programa koji se mogao čuti u sezoni 2009.-2010. moći će nakon kratkotrajne letnje pauze u potpunosti i sa punim poverenjem prepusti svoja čula probranoj ekipi, kako domaćih, tako i stranih DJeva.

Rezidentska okosnica ove sezone je blago pomerena ka freestyle zvuku, dok se stabilna forma 4/4 house i techno ritma takođe zadržala. Od etabliranih DJ ekipa koje možete na redovnoj ili sporadičnoj bazi čuti u ostalim beogradskim klubovima,  za popularnom veš mašinom svoj muzički veš će prati DJ ekipe poput Disco Not Disco, Ljubavna Farmakopeja, Inna Deep Sessions, Deckadents, Svetlana Industries, Parrish Monsters, Concrete i niz drugih individulanih DJ figura koje svojim muzičkim ukusom potvrđuju svoju pripadnost underground plesnom zvuku.

THE WASH je ostao za vrlo kratko vreme upamćen kao jedinstveno mesto u ovom regionu u tom smislu što je možda po prvi put lokalnoj klubskoj populaciji pružio minijaturnu formu kvalitetnih i jakih stranih gostovanja sa DJ imenima koje bi u nekoj drugoj konstelaciji na domaćoj sceni naša publika verovatno mogla da sluša jedino na popularnim rejvovima i festivalima za nekoliko hiljada posetilaca. U tom smislu, neponovljivi osećaj intimnog prisustva nečemu što ima potvrdu na svetskoj DJ sceni lokalni muzički sladokusci mogu čuti sa još većim entuzijazmom nego prethodne sezone u Perionici. Od pionira elektronskog zvuka koji dolaze iz Detroita, New Yorka, Chicaga, do egzotike u vidu novih klinaca svetske DJ i producentske scene, sve to će ove sezone u paketu koji smo smelo prozvali SKILL sa velikim znanjem i iskustvom, moći da dožive u ovom prostoru sa ograničenim kapacitetom od 120 posetilaca.

U tom smislu, zbog ograničenosti prostora i velike želje da Beograd napokon dobije nakon Industrije i Omena još jedno kultno mesto za elektronski zvuk, molimo sve zainteresovane posetioce koji planiraju da isprate naš bogati program da daju svoj doprinos kupovinom karata na ulazu za popularna dešavanja i tako pomognu da i u buduće dovodimo jaka imena sa svetske scene, jer Perionica funkcioniše na ekonomskim principima koji ne uključuju sponzorisanje i major uplive novca u noćni život.

Radno vreme kluba THE WASH je 6 dana u nedelji, sa ponedeljkom kao slobodnim danom, dok ostalim danima klub radi prilagođen filozofiji lokalnog klubskog života, što u sledećem rasporedu znači da je:

utorkom klub otvoren od 21 do 02h

sredom od 23 do 03h

četvrtkom od 23 do 03h

petkom od 23 do 05h

subotom od 23 do 05h

nedeljom od 23 do 03h

Adresa kluba je ostala nepromenjena, Nemanjina 4, tačnije na uglu Sarajevske i Nemanjine ulice.

Vidimo se ove sezone na pranju!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..