lf244x160Da li ste čuli za Festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji? Organizacija "The Love Festival" postoji od 2007.godine i  bavi se organizacijom raznih kulturnih dešavanja u Vrnjačkoj Banji. Festival ljubavi održava se na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji (otvorenom amfiteatru).

Love Fest kroz dve večeri okupi više od 5000 ljudi, iz Srbije i inostranstva koji žele da se dobro zabave. Ideja organizacije nastala je 2006. godine, a inicijativa za pokretanje bio je manjak kulturnih dešavanja u centralnom delu Srbije.

Na popularnom "Mostu ljubavi" je organizovana prva žurka koja je bila uvod za manifestaciju koja svake godine sredinom leta okuplja sve više mladih.

The Love Festival je muzički festival koji gaji kulturu elekronske muzike. Postoji ideja da se spoje dve umetnosti da Love Festival preraste u manji filmski i muzički festival. Od 2010. godine festival traje 3 večeri,  prvo veče je rezervisano za najmasovniju zurku pod maskama u Caffe baru Savka, dok se drugo i treće veče sele na Letnju pozornicu gde ce nastupati najbolji domaći i strani izvodjači. Pravac muzike na Love Festu je House. Lajt motiv festivala je da se elektronska muzika promoviše u centralnom delu Srbije.

lovef


Prostor "Letnja pozornica" je otvoreni amfiteatar iz 50-tih godina koji je idealno mesto za festivale. Nalazi na 100m nadmorske visine iznad samog centra Vrnjačke Banje. Kapacitet Letnje pozornice je 3000, a cena karte za dve večeri je simbolicna.

Naziv "The Love Festival" potekla je od želje da se Vrnjačka Banja polako pretvara u mesto za zaljubljene parove. Most ljubavi je jedinstven u Srbiji, a ljubav svih učesnika, organizatora i posetilaca govori baš u prilog ljubavi.

Od 2010. godine Love Fest je kako humanitarna tako i edukativna manifestacija. U saradnji sa fondacijom "Hrana za sve" odredjena sredstva od prodatih karata će biti donirana kako bi se pomoglo najugroženijim osobama. Takodje od ove godine u saradnji sa omladinom JAZAS-a u vreme festivala će biti podeljeno 12.000 durex kondoma kao apel na zaštitu od HIV-a.


U saradnji sa organizatorom, Izlazak portal Vas vodi na "The Love Festival"! Poklanjamo Vam 2x2 karte. Pošaljite e-mail na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli <!-- document.write( '</' ); document.write( 'span>' ); //--> sa imenom, prezimenom i brojem telefona. Subject: "Love Fest 2010"


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..