Raspisan konkurs za učešće na trećem izdanju kolektivne izložbe na temu: "Refleksija 2019". u okviru autorskog projekta "Umetnikov otisak," Ane Marinović, diplomiranog grafičara, u saradnji sa "Udruženjem za razvoj likovnih umetnosti, inovativnih kantautora i literarnu promociju". Svaki kandidat može konkurisati sa maksimum 2 rada na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do ponoći 31. oktobra. Fotografije radova je potrebno poslati u jpg formatu, u rezoluciji 300dpi i popuniti podatke po dole priloženoj tabeli:

1. Autor: ime i prezime
2. Godina rođenja
3. Mesto prebivališta
4. Kontakt: email, telefon, adresa, grad
5. Nazivi dela, godina nastanka: tehnika, medij, dimenzije, CENA

Imena odabranih autora biće objavljena putem dostavljene imejl adrese koju ste naveli u prijavi.

Izložba će biti otvorena u Art galeriji & caffeu "Beti Ford" ( Zetska 2, Skadarlija ), a o tačnom terminu otvaranja izlagači će biti nakandno obavešteni.

Participacija - Participacija za izložbu, u koju je uračunata cena pripreme i štampe kataloga iznosi 700 RSD za umetnike koji dostavljaju i preuzimaju radove iz galerije, 900 RSD za umetnike koji radove šalju poštom iz Srbije. Umetnici koji šalju radove poštom, snose troškove poštarine za povratak radova.

Radovi koji prođu žiriranje moraju biti uramljeni ili adekvatno opremljeni - dobro kaširani (ne treba uramljivati radove u klips ramove, pošto su nestabilni i lako lomljivi.) Radovi treba da budu na jednoj zakački, na tačno izmerenoj sredini rada. Ukoliko rad ima dve zakačke, treba provući žicu kroz njih, kako bi se mogli okačiti na jednu. Galerija ne snosi odgovornost ukoliko dođe do oštete radova usled neadekvatnog opremanja za izlaganje!

Umetnici koji prođu žiriranje u obavezi su da donesu radove u zakazanom roku u Beti Ford .
Prijavljivanjem na konkurs prihvataju se svi uslovi organizatora izložbe, koji su navedeni u konkursu.

Prijavljivanjem na konkurs prihvatate sve uslove organizatora izložbe, koji su navedeni u konkursu.

Umetnički savet galerije čine:

Ana Marinović, dipl. grafičar ( samostalni umetnik, član ULUPUDS-a)
Edvina Romanović - Hudeckova, magistar likovnih umetnosti
Igor Markišić, master na odseku grafika i knjiga
Milena Mitrović, dipl. grafički dizajner i master visual design-a

"Umetnikov otisak" je autorski projekat Ane Marinović, diplomiranog grafičara. Cilj tog projekta je promovisanje umetnika i umetničkog stvaralaštva. Umetnici čiji rad se promoviše su iz domena likovnih i primenjenih umetnosti, studenti umetničkih fakulteta, samostalni umetnici, kao i neafirmisani umetnici. Jedan od podprojekata je i ova izložba koja je prvi put održana u oktobru prošle godine. Ovo će biti njeno treće  izdanje.

<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..