Good Game Beograd 2019 počinje u petak, 20. septembra 2019. u 11:00 časova u sali Amerikana Doma omladine Beograda, pod sloganom Biznis i gejming. Good Game Beograd će okupiti 10 regionalnih kompanija na turniru zaposlenih  u jednoj od najpopularniji svetskih Esports igara – Counter Strike: Global Offensive, pod pokroviteljstvom kompanije Samsung. Budući da Good Game kao regionalni projekat sarađuje sa poznatim i uvaženim ličnostima iz oblasti gejminga i Esporta, predstojeće beogradsko izdanje najavljuje voditeljski par – poznate Youtubere SupremeNexus i Anu Mitar.

Pored dobre zabave i zanimljive scenografije za takmičarski deo, Good Game Beograd će imati i vrlo bogat prateći program za učesnike i posetioce, sa izuzetno atraktivnim aktivacionim zonama, na kojima će se predstaviti brojni noviteti na polju gejminga, kao i najnoviji tehnološki trendovi. Posebno zabavan deo činiće nekoliko zabavnih zona kao što su:

● Retro zona – koju čine stare “retro” konzole kao što su Nintendo i Commodore 64  u pesebnom retro ambijentu.

● Mario Kart zona – uz pomoć posebnih konzola i pravih kartinga svi posetioci će moći da uživaju i pokažu svoje veštine u vožnji u jednoj od najpopularnijih igrica Mario Kart .

● VR zona – zona koja prati sve svetske trendove, koja će uz pomoć najnovijih VR uređaja probuti sva čula zainteresovanih posetilaca

Publiku Good Game-a čine pre svega zaposleni u kompanijama koje se takmiče, kolege koje će najvijati za svoje timove, ali važan deo su i studenti, kojima će ovo biti jedinstvena prilika da se u jednoj opuštenoj atmosferi upoznaju sa predstavnicima uspešnih kompanija u zemlji i region i uspostave kontakt, a svakako i da navijaju za omiljene timove.

Good Game ima veoma važnu društveno odgovornu ulogu, kroz poseban segment – Good Game Liftoff posvećen mladim preduzetnicima do 30 godina starosti. Sve kompanije koje se prijave za učešće na Good Game Beograd, deo kotizacije daju za ovo posebno takmičenje između mladih perduzetnika, koji će svoje projekte prijaviti preko Good Game sajta. Deset najboljih početkom decembra odlaze u Zagreb na Good Game Liftoff, zajedno sa ostalim prijavljenim iz regiona. Pobednik dobija novčanu nagradu u iznosu od 14.000 eura za otvaranje svoje startap kompanije.

Cilj Good Game manifestacije je doprinos razvoju gejminga i svih njegovih aspekata, kao i povezivanje najboljih kompanija regiona, njihovih zaposlenih, gde imaju priliku i mogućnost podizanja vrednosti svog brenda,

Ulaz je slobodan, te svi zainteresovani mogu da prisustvuju ovom dvodnevnom takmičenju i navijaju za svoje favorite.

Za više informacija o učešću u Good Game Beograd 2019  posetite sajt  good.game i Facebook stranicu.






<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..