Danas, 25.3. tačno u podne počinje prodaja ulaznica za predstave sa aprilskog repertoara.Naša nova predstava Berači snova biće izvedena u čak četiri termina. Posle dužeg vremena gledaćemo predstave Feliks, Ljubav u Savamali, Bajku o pozorištu, kao i predstavu Osama-Kasaba u Njujorku. Sve predstave biće izvedene sa početkom od 18.30 časova. Prethodnih meseci onlajn kupovina karata se pokazala kao najjednostavnija i najbrža opcija za nabavljanje ulaznica, a koja je u nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji skoro u potpunosti smanjila čekanje u redovima ispred blagajne pozorišta.

U prilog onlajn kupovini ide i činjenica da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca, dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na istoj.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će do kraja MARTA raditi radnim danima od 12 do 18.30 i dva sata pre početka predstave.

Radno vreme blagajne u APRILU (do sledeće objave repertoara) biće petkom od 12 do 18.30 časova i dva sata pre početka svake predstave.

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

Bićemo krajnje odgovorni prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u datim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom.

Molimo vas da pratite društvne mreže pozorišta Fejsbuk i Instagram, kao i sajt pozorišta na kojima smo ažurni po pitanju svih dešavanja i promena u pozorištu.

<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..