Nakon šestomesečne pauze, pozorište počinje ponovo sa radom i radosno jer će se ponovo sresti s gledaocima u zajedničkoj galaksiji legendarnih trenutaka. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je Voz, Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović. Ulaznice najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn putem sajta Zvezdara teatara. Ove jeseni vas u teatru pod zvezdama čekaju i vaši omiljeni likovi iz Xipnoze jedne ljubavi, Generalne probe samoubistva, Večere budala, Korešpodencije, Tre sorele, Pasivnog pušenja, Ljubav u Savamali i Feliksa.

Na blagajni pozorišta možete vratiti ili zameniti neiskorišćene ulaznice iz marta i jula ove godine. Radno vreme blagajne je 12-18 časova ili do početka predstave radnim danima, subotom 11-15 časova i dva sata pre početka predstave, nedeljom dva sata pre početka predstave.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, obaveštavamo vas da je prilikom dolaska u pozorište, neophodno ispoštovati sledeće mere zaštite:

• Nošenje zaštitne maske za lice

• Držati rastojanje od najmanje 1,5 metra

• Dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu

• Izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu salu

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

<<  Februar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728

Putopisi, Intervjui..