21_12_2012_-_pozivnicaJedanaesta premijera Studio Centra (www.studiocentar.com) u saradnji sa Malim pozorištem “Duško Radović”– 21.12.2012., premijerno će biti izvedena u Malom pozorištu “Duško Radović” u petak, 15. aprila sa početkom u 20 časova.

 

Reprizno izvođenje zakazano je za 16. april, takođe u 20 časova. Predstava će biti na repertoaru Malog pozorišta “Duško Radović” i u maju mesecu, dok su tokom leta planirana igranja na otvorenom, kao i učešća na festivalima.

U predstavi igra 25 mladih ljudi, polaznika MASTER GRUPE Studio Centra koji su osam meseci radili na ovoj, izuzetno zahtevnoj i originalnoj predstavi.

U proteklih pet godina, u produkciji Studio Centra izašlo je deset pozorišnih predstava namenjenih tinejdžerima, od kojih su “Baš naš kabare – predstava na 8 svetskih jezika” i Mi deca sa stanice Zoo” postigle značajne uspehe kako na domaćim, tako  i na internacionalnim pozorišnim festivalima u Austriji i Nemačkoj. Tokom aprila meseca u našem Centru će sa radom početi i moderan tinejdžerski horski studio.

21.12.2012.

„Kraj se približio. Dotičemo ga već neko vreme, ali nismo svesni toga. Planeta Zemlja postala je jedna velika užarena lopta. Mržnja, glad, žeđ, pošast, ogoljenost, potpuna izopačenost! Na sve strane pojavljuju se novi plamenovi. Da li je to žarište dovoljno veliko i moćno za ceo kosmos? Ili ipak postoji tračak nade za nas napaćene duše? Globalno ludilo je počelo!“
Komad 21.12.2012. predstavalja splet od tri ljubavne tinejdžerske priče koje se dešavaju u poslednja 24 sata pred najavljeni Smak sveta. Dok je celu planetu obuzela groznica dočeka Smaka sveta, junaci ovog komada tragaju za rešenjima svojih problema, kako bi dočekali kraj civilizacije onako kako žele.
Da li će se zaista dogoditi Smak sveta, ili…?

Predstava je namenjena tinejdžerskoj populaciji, kao i svim onim starijima koji i dalje vole da sanjare.

Tekst i režija: Nenad Radović
Koreditelj: Čarni Đerić
Izbor muzike: Nenad Radović
Produkcija audio materijala: Goran Božović
Stručni saradnici: Aleksandar Marković, Dragana Šujak
Dizajn štampanog materijala: Andrijana Milojević – Vrandečić
Tehnička podrška: Malo pozorište “Duško Radović”
Produkcija: STUDIO CENTAR

IGRAJU: Lena Mišović, Jana Potić, Jana Mančić, Ana Vučić, Andrej Kovačić, Đorđe Kosić,
Luka Salević, Nađa Marjanović, Irina Anagnosti, Jovica Bukovala, Nemanja Stanković, Nina Čegar,  Ivana Marković, Andrijana Đorđević, Darko Pasujević, Ana Radić, Nina Mrđa, Sara Dragićević, Vasilije Krstić, Nikola Kosić, Marta Uzelac, Anka Aćimović, Petar Slijepčević, Bojan Živković.

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Putopisi, Intervjui..