Tajni_dnevnik_Adrijana_MolaDeseta premijera Studio Centra (www.studiocentar.com) - Tajni dnevnik Adrijana Mola, premijerno će biti izvedena u pozorištu Dadov u četvrtak, 3. marta sa početkom u 20 časova. Reprizna izvođenja zakazana su za 4. i 30. mart, takođe u 20 časova.

U predstavi igra 16 mladih ljudi, polaznika MASTER GRUPE Studio Centra koji su šest meseci radili na jednom od najpopularnijih tinejdžerskih romana.

U proteklih pet godina, u produkciji Studio Centra izašlo je deset pozorišnih predstava namenjenih tinejdžerima, od kojih su “Baš naš kabare – predstava na 8 svetskih jezika” i Mi deca sa stanice Zoo” postigle značajne uspehe kako na domaćim, tako  i na internacionalnim pozorišnim festivalima u Austriji i Nemačkoj. Studio Centar će tako i u godini svog prvog malog jubileja,nastaviti sa stvaranjem pozorišnog repertoara namenjenog mladoj publici. Za početak aprila planirana je još jedna predstava u produkciji Studio Centra, reč je o komadu 21.12.2012. autora i reditelja Nenada Radovića.

0003



Tajni dnevnik Adrijana Mola - Svi smo mi imali svoje prve bubuljice, velike ljubavi i „nerešive“ probleme. Maštali smo da smo veliki pesnici, astronauti, doktori ili glumci. Mislili smo da smo najpametniji i da sve što nam stariji govore nije korisno, da štaviše, rade protiv nas. Oni nas ne razumeju, oni ne znaju kako je to imati 13 godina i tri četvrtine. A zapravo mi nismo znali ništa. Samo što tada nismo znali da ne znamo. A onda smo počeli da otkrivamo svet, surov i beskompromisan. Shvatili smo da je borba neophodna da bi se preživelo i da „nerešivi“ problemi nisu ništa naspram onog što nas čeka.
Tajni dnevnik Adrijana Mola je upravo priča naših pubertetskih dana i buđenje iz idealizovanog sna o tome šta je život. Smeštena u osamdesete, u industrijsku zonu Velike Britanije, duhovita i inspirativna, namenjena je svim onim „odraslima“ i večitim pubertetlijama.

Dramatizacija: Miroslav Trifunović
Režija: Aleksandar Marković
Koreograf/senski pokret: Dragana Šujak
Video materijal: Goran Milovanović
Izbor muzike: Aleksandar Marković
Stručni saradnici: Nenad Radović i Čarni Đerić
Dizajn štampanog materijala: Andrijana Milojević - Vrandečić
Produkcija: STUDIO CENTAR

IGRAJU: Pavle Simović, Bojan Živković, Marina Mišović, Sofija Ivanović, Nikola Kosić, Ivan Đurić, Tamara Danojlić, Tamara Popović, Jelena Jekić, Svetlana Ilić, Jovica Bukovala, Anđela Mikić, Nikola Vagić, Jelena Jovanović, Katarina Đurđević, Nevena Vračar.



<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..