Ove nedelje, nakon još tri četvrtfinalne večeri, znaće se svi polufinalisti Belgrade Demo Fest Live. Veliki broj sjajnih ideja i talentovanih muzičara, želja za usavršavanjem i nesebična kolegijanost obeležilii su dosadašnji tok ove manifestacije, sa čime se složio i predsednik žirija Branimir Lokner.


“Belgrade Demo Fest Live potvrđuje još jednom da domaća muzička scena obiluje dobrim i kvalitetnim novim sastavima. Kriza autorstva ne postoji, a raduje voljni element kod većine aktera da pruže maksimum, i pokažu koliko im je stalo da se izbore za svoje mesto pod suncem. Pokazuje se ispravnom odluka organizatora da manifestacija ima više faza, jer to je ujedno i najbolji način da grupe što više sviraju, a samim tim i među sobom razmenjuju iskustva.”, istakao je Lokner.
Četvrfinale se nastavlja u četvrtak 31. maja nastupima bendova Knap, Sivi, Armuši i Došli smo da sviramo, potom sledi svirka u subotu 1. juna kada će nastupiti Meda Vuk i Sandokan, Zvučni Zid, Morbid Cow, Scarlet Dust i Black Joker, dok će poslednje četvrfinalno veče svirati Alitor, Himera, Jelizaveta Bam i Regulator.


Nastupi u okviru četvrfinala održavaju se u klubu Blue Moon (Zmaj Jovina 4, Beograd), uz besplatan ulaz za sve posetioce.
Tri polufinalne večeri održaće se 13., 14. i 15. juna u klubu Danguba, a plasman su do sada obezbedili sastavi Helm, Uzemljenje, Neke Face, Infinity, Hadži Prodane Duše, Marienfeld, Ućuti Pas, Centralna Aktivnost, Young Husbands, Bas i Stega. Žiri će od svih trećeplasiranih sastava odabrati dva koja će takođe nastupiti u polufinalu.


Veliko finale zakazano je za 23. jun u bašti KST-a.


U slučaju da želite da pružite dodatnu podršku BDFL i postavite banner na sajtu svog medija molimo vas pošaljite nam dimenzije koje su vam potrebne.


Hvala vam što pratite i podržavate Belgrade Demo Fest Live!

<<  Oktobar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..