Najrazigraniji događaj ove godine, koncert Jamiroquai 30. juna u Kombank Areni, definitivno će privući veliki broj obožavaoca. Prema dosadašnjoj prodaji ulaznica koja je potpomognuta činjenicom da će koncert u Beogradu biti jedan od samo dva zakazana u ovom delu Evrope, interesovanje dolazi iz raznih delova a pored susednih zemalja – Makedonije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, ulaznice su kupljene i u Škotskoj i Belgiji.

 

Pošto se ove godine obeležava dvadeset godina od objavljivanja njihovog debi albuma “Emergency On Planet Earth”, Jamiroquai sprema veliki broj nagradnih projekta za fanove. Upravo je završeno takmičenje za najbolji remiks pesme “Too Young To Die” na koji se odazvalo preko 11.000 učesnika iz više od 100 zemalja. Vrednu nagradu u vidu opreme za muzički studio, osvojio je DJ iz Australije - Cam Bianchetti poznatiji pod umetničkim imenom Late Night Tuff Guy.

 

Nagrađeni remiks možete preslušati na linku: OVDE

 

U toku je i izbor za najbolje osveženo idejno rešenje naslovnice  za pesmu “Too Young To Die”. Više informacija o ovom konkursu nalaze se na zvaničnom sajtu Jamiroquai kao i na Facebook grupi.

 

Različite promocije, konkursi i takmičenja na kome će se fanovima iz Srbije pružiti mogućnost za osvajanje interesantnih nagrada, odvijaće se tokom juna. Detaljnije informacije uskoro.

 

I posle više od dve decenije, JQ i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", „Space Cowboy“, „Deeper Underground“...Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ivor Novello i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila  Jay Kayeva maštovitost.

 

Ulaznice će biti po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

 

Nastup u Kombank Areni, 30. juna, biće drugi nastup Jamiroquai u Beogradu. Ovog puta budite sigurni da će ozvučenje biti najkvalitetnije kako i dolikuje ovom bendu i zato spremite svoje omiljene cipele za ples.

<<  Februar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28      

Putopisi, Intervjui..