Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas pozovemo na izuzetan događaj u našoj vinoteci i vinskom baru “Mala Toskana”! Naš čuveni duo The Invisibles, koji čine vokal Miodrag Kovačević i gitarista Kostandin Dimitrijević, izvešće u subotu  20.4.2013. u 20.30 sati, muzičko - scenski performans Burning the Moon!

 

Uz podršku vokala  Nataše Guberinić, violinistkinje Marijane Hodžar, bas gitariste grupe Negative Milena Zlatanovića Zmolena i usne harmonike Dejana Bećirića, imaćete priliku da uživate u tridesetak probranih pesama koje pripadaju akustičarskoj i poluakustičarskoj evropskoj i američkoj sceni iz poslednje decenije.

 

U intimnoj atmosferi „Male toskane“, u sceničnom ambijentu, specijalno izmenjenom za ovu priliku premijerno će izvesti i nekoliko autorskih pesama iz multimedijalnog projekta Miodraga Kovačevića, u kome se bave  i muzičkim oblikovanjem poezije Milene Pavlović Barilli.  


U toku samog koncerta, očekuju vas još neka zanimljiva iznenađenja koje će nam naši prijatelji, The Invisibles, prirediti. Nakon završetka koncerta i kraće pauze, tačno u ponoć, The Invisibles vam poklanjaju muzički blok probranih pesama, pravih podizača raspoloženja, koje ste zavoleli na njihovim standardnim nastupima u našem vinskom baru!

 

Cena ulaznice iznosi 500 dinara i već se može se kupiti u našoj vinoteci i vinskom baru.  Ako niste u mogućnosti da na vreme kupite svoju ulaznicu, preporučujemo vam da je što pre rezervišete, jer je broj izuzetno ograničen. Sedišta neće biti numerisana. Takođe vas molimo da u slučaju otkazivanja rezervacije to učinite najkasnije dan pre, kako bismo blagovremeno mogli da obavestimo sve one koji su na listi čekanja.

 

Kako je u pitanju koncert, a ne uobičajeni muzički nastup, pušenje u toku oficijelnog dela neće biti dozvoljeno u lokalu, već nakon njegovog završetka i u toku poklon-muzičkog bloka, pa sve do završetka našeg druženja.

 

Ponosni smo što vam možemo predstaviti ovakav događaj prvi i premijerno u Beogradu! Očekujemo vas sa velikom radošću u subotu, 20.4.2013., već od 20h sa pićem dobrodošlice!

 

Telefon i mejl za rezervacije:
011 218 22 00

<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..