Ulaznice za koncert JAMIROQUAI biće u prodaji od danas, utorka, 09. aprila od popodnevnih časova. Ulaznice će biti po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs


Najpoznatiji predstavnik acid jazz/soul/funk pokreta, JAMIROQUAI nastupiće u Kombank Areni, 30. juna! ! U ovom delu Evrope, Jamiroquai će održati samo dva koncerta – u Srbiji i u Bugarskoj, dva dana pre našeg koncerta.


„Svemirski šeširdžija“ i zaluđenik za automobile (u svojoj kolekciji ih ima preko 30), harizmatični frontmen JQ odlučio je da se posveti muzici nakon problematičnog tinejdž perioda, bekstva od kuće i tuče koja ga je skoro koštala života.
Naziv benda JAMIROQUIA nastao je kombinacijom indijanskog plema Irokezi i muzičkog termina jam.

 

I posle više od dve decenije, JQ i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", „Space Cowboy“, „Deeper Underground“...


Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ivor Novello i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila  Jay Kayeva maštovitost.


Izdavačka kuća Sony zapazila je njihov prvi singl „When you Gonna Learn“ i objavila im prvenac „Emergency on Planet Earth“. Popularnost im donosi naredni album „The Return of the Space Cowboy", ali im planetarna slava dolazi sa "Travelling Without Moving", izdatog 1996. godine. Hit "Virtual Insanity" postaje vrhunac večeri svake plesne dvorane, a JQ prepoznat kao jedan od omiljenih vokala acid jazz-a, pa i čitavog popa.

<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..