Ovog petka, 22. marta, u Božidarcu će natupiti bendovi Deca Loših Muzićara, Ućuti Pas i Jailbait.  Deca Loših Muzičara će na koncertu u Božidarcu obeležiti dva ljubileja, 25 godina od osnivanja benda i 20 godina od izlaska njihove LP ploče „Dobar Dan“. Bend koji iza sebe ima 4 studijska albuma i na stotine koncertnih nastupa posle nekoliko godina zatišja vraća se na scenu singlom „Flora i Fauna“ koji najavljuje novi album.

 

Poznati kao jedan od uživo najboljih bendova iz generacije „Brzih Bendova Srbije“, DLM i danas zvuče moćno i energično kao i na samom početku. Velika koncertna bina i sala Božidarca biće idealno mesto za rođendanski susret benda sa svima onima koji su devedesetih odrastali uz DLM kao i sa novim fanovima koji nisu imali prilke da ih čuju uživo.

Sastav Ućuti Pas je novi bend sastavljen od iskusnih lazarevačkih muzičara koji imaju iza sebe dugogodišnji staz na stejdžu. Njihov zvuk se može okarakterisati kao fuzija različitik pravaca kao što su funk, reggae, hip-hop, punk-rock, sa angažovanim tekstovima. Bend postoji več dve godine i ovo im je prvo predstavljanje pred beogradskom publikom.

Jailbait je bend sastavljen od devojaka koje inspiraciju nalaze u radu sastava The Runaways i Joan Jett. Atraktivnim scenskim nastupom i žestokom gitarskom svirkom oduševile su publiku u Božidarcu nastupom prošlog meseca i zato se vraćaju da još jedanput prirede fantastičnu zabavu.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u prodavnici Felix (TC Sremska) po ceni od samo 400 dinara, a na ulazu na koncert cena karte iznosiće 500 dinara.

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala:www.facebook.com/vracar.rocks

 

 

Novi singl DLM - Flora i Fauna

Ućuti Pas - Tražim

Jailbait - I Want You

<<  Oktobar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..