U Beogradu 12. aprila (Dom omladine), 13. aprila u Novom Sadu (Fabrika), 14. aprila u Sarajevu (Cinemas Sloga). Grupa Elvis Jackson, koja spada u red najboljih u regionu i koja svake godine održi po nekoliko evropskih turneja, pred izlazak novog albuma održaće tri koncerta na prostoru nekada zajedničke države.

 

Duže vreme nisu nastupili u Srbiji, ali su usled učestalih poziva odlučili da ovoga puta održe dva koncerta, u Beogradu i Novom Sadu. U glavnom gradu Srbije nastupiće u sali Amerikana Doma omladine Beograda 12. aprila. Dan posle Beograda, Elvis Jackson će nastupiti u novosadskoj Fabrici.

 

Elvis Jackson redovno su, tokom godina, nastupali u klubovima ali i na festivalskim pozornicama u Srbiji. Podsećanja radi, u više navrata svirali su na Exit festivalu, a poslednji nastup imali su na Main stage-u zajedno sa Faith No More, dok su pre toga bili učesnici Beerfesta, a u Dom omladine Beograda vraćaju se posle osam godina. Aktuelni album “Against the Gravity” predstavili su kao predgrupa Faith No More na evropskoj turneji, u poslednje vreme imali su dve uzastopne turneje u Engleskoj, a producent albuma bio je basista pomenute kultne američke grupe, Bill Gould.

 

Na kraju ove mini turneje očekuje ih koncert u Sarajevu, 14. aprila u klubu Cinemas (ex Sloga).

 

Velikani iz Slovenije srpskoj i bosanskohercegovačkoj publici predstaviće presek svojih najvećih hitova nastalih tokom petnaestogodišnje karijere, ali i neke od novih pesama sa albuma koji će uskoro biti objavljen a koji će pratiti velika turneja.

 

Zanimljivo je da su se dve numere benda Elvis Jackson nedavno našle u igrici “Filip Flisar Ski Cross”, koja je proglašena za najbolju u februaru mesecu.

 

VIDEO:
»Not Here To Pray« http://www.youtube.com/watch?v=YTK3X_PDw74
»Wake Me Up« http://www.youtube.com/watch?v=7E6eZGgRT3Y
»This Time« http://www.youtube.com/watch?v=mjpkgAD1KlE
»Street 45« http://www.youtube.com/watch?v=0WN7axud6v4

 

<<  Januar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..