Ovog vikenda Vračar Rocks! opet ima dupli program. U petak 08. Marta nastupiće zagrebački bend Elemental zajedno sa pančevačkim Iskazom a u subotu 09. Marta kao najava za predstojeći St. Patrick`s Day nastupiće Irish Stew, Cassidy`s Brewery i plesna grupa Celtic Rhythm.

 

Na zahtev brojnih fanova, jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, grupa Elemental, vraća se u Božidarac! Na koncertu koji će održati pod nazivom ,,Vertigo - konačni obračun” u Beogradu 8.marta u Božidarcu, bend se, posle trogodišnje promocije širom regiona i zvanično oprašta od svog poslednjeg albuma. Ovom prilikom ovdašnjoj publici predstaviće i neke od novih pesmama koje će se naći na novom, šestom studijskom izdanju planiranog za izlazak na proleće. I posle hit singlova ,,Priroda i društvo”, ,,Malena”, ,,Ljuljaj brod”, ,,Reži me” sa još uvek aktuelnog i nagrađivanog albuma ,,Vertigo”, Elemental dokazuje da će nastaviti da opravdava velika očekivanja  publike širom regiona. Spot za pesmu ,,Neustrašivi”  koji najavljuje novi album Elementala je nedavno doživeo svoju MTV premijeru, a pesma je već dospela i na sve relevantne top liste širom regiona.

 

Na beogradskom koncertu podrška če biti pančevački sastav Iskaz, koji su i pre godinu dana bili gosti Elementala na njihovom rasprodatom koncertu u Božidarcu.

 

Ulaznice se se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 800 dinara u prodavnicama Felix Shop i Pinball Wizard Records, a na ulazu na koncert karte će koštati 500 dinara.


Posle uspešne turneje širom Srbije i regiona u okviru promocije trećeg albuma „New Tomorrow“, bend Irish Stew of Sindidun sa uzbuđenjem najavljuje koncert povodom dočeka najvećeg irskog praznika dana Sv. Patrika koji će se održati 09. Marta u CZK „Božidarac“ sa početkom od 20h. Bend Irish Stew of Sindidun, koji izvodi irsku pop-rock muziku, iza sebe ima tri uspešna studijska albuma: So Many Words (2005), Dare to Dream (2008), i New Tomorrow (2011).

 

Karte su u pretprodaji u prodavnici Felix, TC Sremska, I sprat. Cena karte u pretprodaji iznosi 300 dinara a na ulazu na koncert karte će koštati 500 dinara. Nabavite ih na vreme!

 

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

<<  Decembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Putopisi, Intervjui..