Ovim putem Vas obaveštavamo da će u ponedeljak 11. februara (21h) u klubu Fest, Zemun svirati Mono, post rock sastav iz Japana. Podrška na ovom nastupu biće belgijski umetnik Dirk Serries, koji će nam se ovaj put predstaviti kroz Microphonics, jedan od svoja tri aktivna projekta.

 

U nastavku pisma imate kratak tekst o bendu/događaju sa prigodnim linkovima, a u prilogu omot albuma i tri fotografije benda (Mono). Prodajna mesta karata su Felix shop (TC Sremska, I sprat, radnim danima od 10-20h, subotom do 16h) i šank kluba Fest (radnim danima od 08-23h) po ceni od 1200 dinara. Za one koji nisu u mogućnosti da dođu do Bgd otvorena je adresa Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., molimo Vas da u pismu obavezno navedete ime, prezime i broj mobilnog telefona.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite u promociji ovog koncerta i podržite dalji razvoj alternativne muzičke scene u Srbiji.


Mono su nedavno izdali album "For My Parents" za Temporary Residence Limited etiketu, što je njihovo šesto izdanje za dvanaest godina postojanja. Ostajući verni svom zvuku uz još tesniju saradnju sa The Wordless Music Orchestra, uspeli su da na novom albumu odu korak dalje u aranžmanskim rešenjima i veštom baratanju dinamikom. U izvođačke kvalitete smo imali prilike da se uverimo na prethodnom njihovom nastupu pre skoro dve godine u Beogradu, te nas i ovaj put očekuju ekstremne varijacije u intenzitetu i eterične melodije, uz upotrebu gonga, ksilofona i piana pored standardnih rok instrumenata.

 

Apelujemo na posetioce da se suzdrže od glasnog pričanja, posebno tokom tiših delova kompozicija ne bi li svi podjednako uživali u svirci.

 

http://www.monoishere.com/
http://www.facebook.com/monoofjapan

http://www.temporaryresidence.com/

 

Kao podrška Mono-u nastupiće Dirk Serries' Microphonics, belgijski muzičar koji uz pomoć par efekata i samo jednog instrumenta (Les Paul) vešto plovi melanholičnim ambijentima u potrazi za čistim uživanjem. Improvizacija je nezaobilazni deo njegovog izraza te je svaki nastup priča za sebe.

 

http://www.dirkserries.com/

<<  Novembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Putopisi, Intervjui..