BobMarleyBirthdayProslava Marlijevog rođendana sa Kojotom uživo u Novom Sadu i Beogradu! Hornsman Coyote će nastupiti sa Balkan Music Box Riddimom u Beogradu (8. 2.) i Novom Sadu (9. 2.) u okviru turneje povodom dana rođenja rodonačelnika rege muzike Boba Marlija!


Već decenijama se širom planete rođendan Boba Marlija (6. februar) proslavlja tokom celog meseca februara kao praznik ikone popularne kulture koji je snagom svoje poruke i zvuka uticao na vaspitanje generacija, šireći svetom poruku ljubavi i mira. Prema nekima prva superzvezda „trećeg“ sveta, čovek koji je celom svetu približio mističnu snagu rege muzike, Marli je postao globalni simbol pobune protiv nepravde svetskog sistema pohlepe, koji rege autori nazivaju Babilonom. I ove godine njegov rođendan će biti obeležen u našoj sredini .


Hornsman Coyote, internacionalno poznati rege autor iz Srbije, čiji je singl "Belly of the Beast" digao veliku prašinu na međunarodnoj muzičkoj sceni, započeće domaću mini turneju koncertima posvećenim Bobu Marliju u beogradskom „Božidarcu“ u petak 8. februara i u novosadskom klubu „Quarter“ u subotu 9. februara. Nakon brojnih turneja po kontinentima planete konačno će i publika u našim gradovima imati priliku da doživi Kojotovu muziku sa osmočlanim živim bendom Balkan Music Box Riddim, sastavljenim od najtalentovanijih muzičara ovoga žanra. U čast velikana rege zvuka Hornsman Coyote će pored svojih pesama izvesti i svoj izbor pesama Boba Marlija. Kao predgrupa na beogradskom koncertu nastupiće talentovani bend CheGuerillaz, pobednici takmičenja „Tvoj zvuk 2“ u aprilu 2012.


Cena ulaznica: 400 RSD u pretprodaji, 500 RSD na dan koncerta.


Video: http://youtu.be/AXsrlSFvpgc

<<  Novembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Putopisi, Intervjui..