Istorijski muzej Srbije i udruženje „UNICA ART” imaju zadovoljstvo da Vas pozovu da u petak 4. juna u 19 časova prisustvujete trinaestom u nizu besplatnih onlajn koncerata klasične i popularne muzike u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”, čiju realizaciju je pomogla „Banca Intesa”. Koncert kamernog ansambla „DUOLA”, koji čine violisti Đorđe i Milica Milovanović, zainteresovani građani će biti u prilici da prate na ju-tjub kanalu i fejsbuk strani Istorijskog muzeja Srbije. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Na programu su dela kompozitora Johana Sebastijana Baha i Vilhelma Fridemana Baha.

Osobenost koncerta u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”, je i izvođenje po jedne numere iznenađenja od srpskih kompozitora iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o terminima, izvođačima i programima narednih koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Snimke koncerata kamernih ansambala „Duo perfetto”, „Duo moderato”, „Beogradski gudački kvartet”, „Mistik cello”, „DUO DiS”, „Kapric”, „Renesans”, „Banda saksofonista”, „SHAKE&SPEAR” i „Damar”, kao i koncert saksofoniste Milana Savića uz klavirsku saradnju Ukija Ovaskainena i koncert violiniste Vladimira Koha i pijanistkinje Tanje Jablanović, koji su realizovani u prethodnom periodu, zainteresovani građani mogu da pronađu na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije.

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Putopisi, Intervjui..