Veliko otvaranje bašte zemunskog kluba Fest zakazano je za treći vikend juna. U petak, 19.juna nastupa Queen Real Tribute bend, a dan kasnije, 20.juna, očekuje nas koncert grupe Eyesburn! Nakon više od dva meseca pauze, kultni zemunski klub Fest nastavlja sa radom! U toku celog leta publika će imati prilike da čuje neke sjajne svirke, a novitet je i to što će prvi put u funkciji biti i bašta kluba kao koncertni prostor! „Neke koncerte koje smo morali da otkažemo zbog pandemije Covid 19 publika željno iščekuje, i u dogovoru sa izvođačima ćemo neke od njih održati ovog leta u bašti!“ kažu iz kluba i dodaju: „I publika i izvođači su željni dobre svirke, daćemo sve od sebe da ovo leto učinimo zanimljivim i boljim za sve!“

Za otvaranje bašte Festa odabran je treći vikend juna i dva sjajna benda:

QUEEN REAL TRIBUTE / petak, 19.jun // Posle dugo vremena i nastupa  po svetskim metropolama Kine, Rusije, Južne Koreje , Nemačke , Austrije, Švajcarske i Francuske, Queen Real Tribute se vraća kući! Konačno, nakon velikog odmora, prvi koncert koji će ovaj bend održati biće u  klubu FEST gde je bend pre 14 godina i nastao! Ovoj sjajnoj ekipi baš zato pripala je čast da prva nastupi na otvaranju nove bašte kluba Fest!  Za sve one koji su daleko, a žele da budu sa nama, obezbeđen je i live prenos na zvaničnom YouTube kanalu QRT : https://www.youtube.com/channel/UCs2LmMcr8_CKl74bOr3OsoQ

„Ovaj koncert pratiće i naši fanovi i prijatelji iz Brazila a za to, osim našeg prijateljstva, postoji još jedan razlog. Našim prijateljima iz grada Bauru potrebna je pomoć i ovim koncertom mi želimo da im pomognemo. Zato vas od srca molimo, da učestvujete u ovoj humanitarnoj akciji i date svoj online dobrovoljni prilog putem linka koji ćemo naknadno objaviti“ kažu članovi benda i pozivaju vas da zajedno sa njima uživate u muzici grupe Queen u bašti kluba Fest 19.juna!  

Ulaznice su u prodaji od 3.juna u klubu Fest i Felix shop-u (TC Sremska) po ceni od 800 RSD.

EYESBURN / subota, 20.jun // Dvadeset godina nakon neverovatnog koncerta koji je grupa Eyesburn napravila u klubu Fest, reggae-dub-hardcore-metal  legende vraćaju se u Zemun! Iako je prvobitno zakazana svirka za mart otkazana zbog pandemije Corona virusa i zabrane okupljanja, momci nisu želeli da razočaraju svoje fanove i ispunjavaju dato obećanje da će se koncert u Festu desiti u prvom mogućem terminu, a to je 20.jun i to na otvorenom – u bašti kluba Fest!  

Bend Eyesburn je nastao 1994.godine. Postali su najveći i najvoljeniji crossover bend na ovim prostorima, ali i šire, objavili osam studijskih albuma, imali nebrojeno nastupa u zemlji i regiji, bili na evropskoj turneji sa bendom Soulfly…  Bend se više puta razilazio i ponovo okupljao u različitim postavama, da bi konačno prestali sa radom sredinom leta 2016.godine. Ipak, i nakon zvaničnog razilaženja održali su još jedan koncert u originalnoj postavi, jer  nisu želeli da otkazuju već dogovoren nastup na Zaječarskoj gitarijadi. Iako su pojedini njegovi  članovi nastavili da rade na ličnim projektima, očito je nakon Eyesburna na srpskoj muzičkoj sceni ostala velika praznina.  A onda je Eyesburn objavio da ponovo svira najpre spotom za pesmu War Control sa albuma Fool Control, a potom i pozivom na koncert povodom 20 godina od prvog velikog koncerta u Beogradu, koji je održan prošle godine u Hali sportova u okviru Kontakt Konferencije.

„Očekujemo pravi letnji spektakl! Vidimo se, BIG UP!!“ kažu momci iz benda i pozivaju vas da 20.juna dođete do Zemuna!

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i Felix shop-u (TC Sremska) po ceni od 1000 RSD. Prethodno kupljene ulaznice (za mart) važe i za novi datum.

<<  Novembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Putopisi, Intervjui..