Muzički drive-in festival Picnic Galactic održava se 29. maja na parkiralištu aerodroma Franjo Tuđman. Višemesečni period bez koncerata itekako je isprazan kako za koncertne posetioce, a najviše za glazbenike kojima je ovakav aktivan način života svakodnevica, ‘ispušni ventil’ i trenutak za koji žive. S obzirom da regularna velika koncertna okupljanja još neko vreme neće biti moguća zbog epidemiološke situacije koja nas je zadesila, Kawasaki 3p su spremni za novi način održavanja koncerata! Drive-in koncert. Naime, u petak, 29. maja 2020. godine, Kawasaki 3p nastupit će na drive-in glazbenom festivalu “Picnic Galactic” koji će se održati na lokaciji parkirališta aerodroma Franjo Tuđman u Velikoj Gorici, uz poštovanje svih pravila i ograničenja koja su se izrodila u ovoj nezahvalnoj situaciji.

Idealna je to prilika da se svi napokon opuste i prepuste koncertnom uživanju kao što su nekada.

“Dva meseca čamljenja u kući je napokon gotovo! Prve probe su odrađene, pravi melem za dušu i telo. Kawasaki je spreman za svoj i vaš prvi 'drive-in' koncert! Vidimo se 29.5. na aerodromu. Mi sviramo, vi trubite, blicate i palite brisače!” – javljaju momci iz Kawasaki 3p pred ovu nesvakidašnju noć i novu vrstu koncertnih dešavanja koja su od nedavno kod nas, ali i u svijetu tek zaživjela.

Pred event pripremite se na nekoliko jednostavnih saveta. Naime, na drive-in glazbeni festival Picnic Galactic posjetioci će moći doći automobilom u kom smeju biti maksimalno 4 osobe. Svaka grupa posetioca će zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila, a moći će se parkirati na točno određeno mjesto dok je kretanje dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto mora biti udaljeno najmanje 2 metra, kako javljaju iz organizacije. Osim automobilom, posetioci mogu doći i motorom i kombijem, a cena ulaznice se ne mijenja.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn do 150 kn po vozilu zavisno o redu u kojem se nalazite. Pronaći ih možete u Dancing Bear dućanu (Gundulićeva 7, Zagreb) te na svim ostalim prodajnim mjestima Entrio.hr. Sav ostvareni prihod od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe Crvenog krsta Velike Gorice.

Uz najveću domaću koncertnu atrakciju i jedan od najboljih i najenergičnijih live bendova ovih prostora, Kawasaki 3p, nastupiće i plesna Discohernia te ABOP. Ulaz je otvoren od 19 sati, a koncert kreće u 20 sati.

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526
      

Putopisi, Intervjui..