Svakog vikenda, u večernjim terminima, putem Facebook kanala Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija. Klupsku ekipu ovog vikenda očekuje treće izdanje BLENDER HOUSE PARTIES onlajn žurke, na kojoj će se za dobru zabavu u petak 10. aprila, od 20h do 22h, pobrinuti Ilija Djokovic, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu koji je pošle godine postao član Drumcode familije i nesumnjivo je jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora, a našao se i na 7. mestu najprodavanijih izvođača na Beatport-u 2019. Ilija je poznat po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog techno-a, koji su nezaobilazna stavka velikih svetskih klubova i festivala, dok su neki od njegovih bengera kao što su Atom, Eris, Aura, Epica, Chimera, Gravity i Nova svoj put našli do setova svetkih DJ zvezda, a posebnu podršku mladom Djokovicu pružaju Adam Beyer, Pan-Pot, Monika Kruse, Christian Smith, Reiner Zonneveld, Maceo Plex, Tale of Us, John Digweed, Danny Tenaglia i Ida Engberg. 

U subotu 11. aprila, od 20h do 22h, kroz selekciju svojih omiljenih house, deep house, tech house i techno numera provešće nas Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, kao i bine velikih festivala poput UNTOLD-a i ADE-a. Zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy, jednog od najuticajnijih elektronskih bendova današnjice – Underworld, Meller je ostavio trag na globalnoj elektronskoj sceni. Njegova verzija ove pesme našla se na prvoj poziciji prestižne Beatport Top 100 liste najboljih izdanja, kao i u setovima mnogih di-džej zvezda, među kojima je i Carl Cox. Njegov EP Miss You, koji je izašao prošle godine, takođe se probio među najbolja izdanja, osvojo velika svetska imena i obeležio nastupe u ovoj klupskoj sezoni. Nezaobilazan je i njegov edit trake Insomnia jednog od najpopularnijeg sastava svih vremena, Faithless. Andrijino tajno oružje koje je zapalilo plesne podijume tokom prethodne godine, napokon je objavljeno pre desetak dana. Reč je o izdanju Hau Du Ju Du, koje se našlo na izdavačkoj kući Lapsus Music, koja je u vlasništvu dua Supernova, a ovaj singl popunjen je remiksom italijanskog producenta Sante-a Sansone-a.

Blender House Parties #3 ovde

Pratite naše kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama BLENDER HOUSE PARTIES!

Budite odgovorni i ostanite kod kuće.

#ostanikodkuće #stayhome #savethesummer

U petak 27. marta, ekipa Blender je pokrenula serijal onlajn žurki, odnosno facebook live stream-ova, pod nazivom BLENDER HOUSE PARTIES, putem svojih digitalnih kanala komunikacije, zbog nemogućnosti realizovanja redovnih klupskih programa u narednom periodu, koje su posledica širenja virusne zaraze COVID-19 i vanrednih mera koje se sprovode na teritoriji naše zemlje.

Svi programi i sadržaji prilagođeni su trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija.

Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:
www.facebook.com/blenderletsmixit/
www.facebook.com/barutanabeograd/
www.facebook.com/hangarbeograd/
www.facebook.com/CentralDanceEvent/
www.facebook.com/dot.belgrade/
www.facebook.com/freedommusicsrbija/
www.facebook.com/djokovicilija/
www.facebook.com/andrewmellerofficial/

 

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..