Grupa Detour poslednjim koncertima dokazuje da je njihova popularnost prešla granice Hrvatske. Rasprodat koncert u Novom Sadu i nedeljama unapred rasprodat beogradski koji će održati ovog petka, 13.03. u Domu omladine, samo potvrđuju tu činjenicu i Detour kao bend koji osvaja publiku u celoj regiji. 'Sve nas je ugodno iznenadila informacija da je naš beogradski koncert skoro mjesec dana ranije rasprodan. Znali smo da imamo veliki broj publike koja nas voli i prati tako da je koncert u dvorani 'Amerikana' samo potvrda uzajamnog prijateljstva. Ovog petka pružit ćemo najbolje od nas, očekujemo odličnu atmosferu i energiju kakvu smo do sada imali u Beogradu.’ kaže Nenad Borgudan, frontman popularne elektro-akustik grupe Detour uoči njihovog najvećeg samostalnog koncerta u Beogradu. 

Publika može da očekuje puna dva sata koncertne pop rapsodije, a ne sumnjamo da će i ovog puta igrati i pevati uz njihove hitove kao što su 'Plešem sama', 'Snijeg', 'Bez tebe', 'Tvoje lice se promijenilo' i 'Zaljubila sam se'.

U znak zahvalnosti na podršci, posetioci će posle koncerta moći da se druže sa članovima benda uz ekskluzivnu prodaju i potpisivanje njihova četiri (do sada) objavljena albuma.

Osim predstojećih koncerata među kojima je i nastup u Rovinju ovog leta i to uz bok svetske dive DIDO, Detour očekuje rad na novom albumu koji će ubrzo najaviti novim singlom.

 

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..