Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će ovogodišnji EXIT ugostiti neka od najvećih imena savremene svetske muzičke scene. Thom Yorke, osnivač i neprikosnoveni lider Radiohead-a, jednog od najuticajnijih bendova današnjice, predvodiće line up EXIT festivala sa svojim novim projektom Atoms For Peace.

 

Ova grupa nam predstavlja istinske muzičke zvezde - pored frontmena i spiritus movens Radiohead-a, Thom Yorke-a, tu su i legendarni basista Red Hot Chilli Peppers-a, Flea, čuveni producent sastava Radiohead – Nigel Godrich, kao i bubnjar R.E.M. i Beck-a, Joey Waronker, te virtuozni brazilski perkusionista Mauro Refosco.

 

“Atoms For Peace nastali su kada smo Flea i ja zaglavili jedno veče slušajući Fela Kuti-ja celu noć“ izjavio je Thom Yorke. “Otkrili smo koliko je ogromna muzička energija sakrivena u našoj potencijalnoj kolaboraciji. To su ti momenti kada osetiš da se velike stvari dešavaju“.

 

Okarakterisani od svetskih medija kao “supergrupa“, Atoms For Peace su u ovom trenutku jedna od najvrelijih tema na svetskoj muzičkoj sceni. Svi smo veoma uzbuđeni što ćemo zajedno sa publikom EXIT festivala imati jedinstvenu priliku da čujemo jedan od najtraženijih muzičkih sastava ove godine" izjavio je Dušan Kovačević, strateški direktor festivala.

“Svi svetski festivali se grabe da ih dobiju, a zahvaljujući ugledu koji EXIT ima u muzičkoj industriji, svi posetioci festivala imaće priliku da ih vide uživo na Petrovaradinskoj tvrđavi” dodao je Ivan Milivojev, jedan od osnivača festivala.

Atoms For Peace su u brišućem letu već osvojili istinske ljubitelje kvalitetnog zvuka širom planete. Publika EXIT festivala imaće priliku da uživa u ekskluzivnom koncertnom izdanju na njihovoj prvoj turneji ikad. Atoms For Peace izdaju svoj debi album, “Amok“ 25. februara, a pesme koje su još ranije bile postavljene na internet kao što su Default, Judge, Jury and Executioner, Amok i druge, oduševile su ljubitelje ovih velikana.

Dragan Ambrozić, programski direktor glavne festivalske bine rekao je da će nastup Atoms For Peace “biti jedinstvena prilika da domaća i regionalna publika čuje kako zvuče istinske muzičke legende u punom naponu snage, majstori muzike u novom izdanju u kome se gitarski zvuk pretapa u digitalni, rok u elektroniku, parole u poeziju."

Exit R:Evolucija je tek počela! Pored toga što će EXIT magija trajati dan duže, sklopljena je saradnja sa najvećim svetskim brendom unerground i bass muzike, kućom UKF Music u okviru koje će nastupiti velikani ovog pravca kao što su DJ Fresh Live, Friction, SKisM, Dub Phizix i mnogi drugi.

 

ULAZNICE:


Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 5.990 dinara, i mogu se kupiti na Gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Zemunu i Novoj i Staroj Pazovi.

Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada treba da pišu na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..