U subotu, 17. aprila, tačno u 20:21h, EXIT TV premijerno emituje nastup najveće dabstep zvezde današnjice – Skrillexa. Ovaj nastup iz 2014. godine ostaje upamćen kao jedan od najposećenijih i najenergičnijih u istoriji glavne bine, a da je osećaj bio obostran pokazuje njegova izjava da je Exit najbolji festival u Evropi. I dalje u svetskim muzičkim krugovima kruži čuvena priča o tome kako je ovaj izvođač, oduševljen atmosferom na Exitu, otkazao čarter avion, i s celim timom ostao još par dana na festivalu, prolazeći različite bine, i čak nenadano nastupajući na njima.  

Skrillex (Sonny John Moore), dabstep producent, DJ, tekstopisac i pevač, imao je zanimljiv ulazak u svet muzike – bio je frontmen hevi metal benda From First to Last. Izašao je iz ovog benda 2007, posle čega je započeo solo karijeru, ali 2017. godine From First to Last ponovo objavljuje pesmu u kojoj on peva. Dve godine kasnije, 2019, održali su nastup kojim je i ozvaničeno ponovno okupljanje. Saradnja s producentom Diplom, ali i komercijalizacija dabstepa, Skrileksa je odvela u mejnstrim vode, nakon čega su nastale pesme s Justinom Bieberom, Jennifer Lopez, Ellie Goulding i mnogim drugim.
 
Osvojio je osam Grammyja, više od bilo kog drugog izvođača elektronske muzike. Emitovanje nastupa s Exitove glavne bine podsetiće nas zašto je to tako.

Skrillex live @ Main Stage 2014 (teaser): ovde
 
Naredne subote na EXIT TV, koji se može pratiti preko You Tube kanala i Facebook stranice Exita, biće emitovan i nastup hip-hop zvezde French Montane (24. aprila), a u pripremi je i druga sezona premijernih nastupa! Emitovanje je u stalnom terminu – subotom od 20:21. Nakon prve godine emitovanja, brojčanik EXIT TV-a pokazuje više desetina miliona pregleda programa, koji je u stotinak dana emitovanja, i kroz 130 strimova doneo oko 150 sati sjajnog programa. Life Stream, InfinitX, Novogodišnji specijal, Concious revolution, EXIT HomeStream i Sea Star Stream festival samo su deo ekskluzivnog sadržaja realizovanog kako tokom godina na Exitovim festivalima, tako i u poslednjih 12 meseci.
 
EXIT 20 Years Highlights Volume 3 | ONE YEAR WITH EXIT TV: ovde
 
Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.

<<  Jun 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Putopisi, Intervjui..