Kako su praznici pred nama jedinstveni u tome što će ih velika većina ljudi provesti kod kuće u vrlo specifičnim okolnostima, EXIT festival u novogodišnjoj noći ponudiće festivalskim fanovima širom sveta svojevrstan IZLAZ iz trenutne situacije kroz specijalni TV program preko festivalske Facebook i Youtube stranice uz zajedničku želju da nam sledeća godina bude neuporedivo bolja u svakom smislu. Novogodišnji specijal “EXIT to 2021” sastoji se od nekih od najznačajnijih trenutaka koji su u proteklih 20 godina zajednički doživljavani na glavnoj bini festivala i obuhvatiće nastupe muzičkih giganata...

...kao što su The Cure, The Prodigy, Migos, The Chainsmokers, Motorhead, Moby, Faithless, Liam Gallagher, Jason Derulo, Atoms For Peace, Damon Albarn, Hurts, Pet Shop Boys, Nile Rodgers i mnogi drugi. Ovim udarnim imenima su se u poslednji čas priključili i Snoop Dogg, Cypress Hill, Hardwell, i Gloria Gaynor, koji su sa velikim razumevanjem prihvatili da budu deo ovog projekta, dok će tačno u ponoć, specijalno ovom prilikom premijerno biti emitovan i nastup zvanično najboljeg svetskog di-džeja Davida Guette! Tako će se 31. decembra, sa početkom u 21:21 čuti neki od najupečatljivijih legendi Petrovaradinske tvrđave, čiji su nastupi tokom godina obeležili glavnu binu EXIT festivala, a prvi korak u 2021. godinu sa svim fanovima napraviće upravo zvezda Exita 2021 i miljenik domaće publike, David Guetta.

Specijalno iznenađenje koje sve festivalske fanove čeka na Exitovoj fesbuk stranici jeste i nastup i zvanično najboljeg svetskog producenta i di-džeja Davida Guette, koji će, za sada na još uvek tajnoj, ali magičnoj lokaciji biti održan u njegovom rodnom gradu Parizu. Ovaj nastup će, zbog posebnih odnosa i povezanosti koje još od prvog nastupa na samom početku karije pre gotovo petnaest godina, ovaj Parižanin gaji sa Exitom, biti prenošen u mreži pažljivo odabranih partnera među kojima je i EXIT festival. Na ovaj način Guetta nastavlja svoj serijal lajv strim žurki pod nazivom "Ujedinjeni kod kuće". Podsetimo, upravo za jednu od ovih žurki David Guetta i EXIT već su udružili snage u zajedničkoj poruci, kada je na fejsbuk stranici EXIT festivala bio emitovan njegov nastup iz Majamija.

Novogodišnji „EXIT to 2021“ specijal biće sačinjen iz dve celine, od kojih će prvu, sa početkom u 21:21, obeležiti neke od najvećih živih muzičkih legendi i moćni zvuci gitare, dok će se u drugoj celini, sa početkom u 22:45, naći neki od najvećih pop, hip hop i EDM hitova današnjice. Tako će publika imati priliku da se kroz prvi deo programa priseti nastupa zvezda kao što su Moby, The Prodigy, Motorhead, Damon Albarn, The Cure, Liam Gallagher, Pet Shop Boys, Roisin Murphy, Glora Gaynor, Atoms For Peace, The Vaccines, Ziggy Marley, Dub FX i Phil Anselmo, dok će u drugom delu programa slušati globalne hitove koje nam donose Faithless, Bastille, Rag’n’Bone Man, Snoop Dogg, Desiigner, Migos, Jason Derulo, Nile Rogers, Hurts, Tom Walker, Tom Odell, John Newman, Lost Frequencies, The Chainsmokers, David Guetta i Hardwell.

U novogodišnjoj noći, prethodno najavljenom multižanrovskom spektaklu pridružiće se još i legenda zlatne disco ere Gloria Gaynor čiji bi hit singl „I will survive“ mogao biti svojevrsna motivaciona himna godine za nama. Ljubitelje hip hop zvuka obradovaće činjenica da će deo specijalno „EXIT to 2021“ programa biti veliki Cypres Hill koji su ostavili neizbrisivi trag u muzičkoj istoriji kao začetnici “west coast” hip-hop zvuka, te neponovljivi Snoop Dogg čija je zaostavština u hip hop svetu neprocenjiva, dok će boje Holandije braniti Hardwell koga je DJ Mag čak dve godine zaredom proglašavao za broj jedan di-džeja.

Novogodišnji program moći će da se prati na Facebook stranici i YouTube kanalu EXIT festivala.

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Putopisi, Intervjui..