Palanački Dunav fest raspisao je konkurs za odabir jednog benda/izvođača koji bi nastupao kao predgrupa Nikoli Pejakoviću Kolji u subotu, 24. avgusta. Zbog velikog interesovanja bendova za nastup na PDF festivalu, organizacioni odbor odlučio je da pruži priliku da se prijave za nastup na završnoj večeri festivala i to kao uvod u svirku legende našeg regiona-Nikole Pejakovića Kolje. Ova prilika ne dobija se često te će bendu koji osvoji ovu nagradu sigurno biti lepo i značajno iskustvo, ali i odgovonost i čast da publiku zagreje za zvezde večeri. Ko može konkurisati? Na konkurs prijavu mogu poslati svi autorski bendovi/ izvođači koji imaju minimum 30 minuta materijala za nastup i čija muzika spada u rokenrol.

Kako konkurisati?

Svi zainteresovani bendovi/izvođači trebalo bi da do 25. jula 2019. godine na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošalju:

1. kratku biografiju sa imenima i prezimenima članova benda, odnosno svoju kratku biografiju ukoliko je u pitanju kantautor/-ka

2. fotografiju minimalnih dimenzija 900×600 px sa navedenim imenom autora fotografije,

3. linkove ka kvalitetnim audio i/ili video snimcima pesama,

4. linkove ka profilima/stranicama na socijalnim mrežama.

Organizacioni odbor festivala odabraće jedan bend/izvođača koji će svirati na završnoj večeri festivala kao predgrupa Kolji. Osim toga bendu/izvođaču biće obezbeđeni troškovi prevoza, smeštaj u Bačkoj Palanci, ishrana i osveženja na festivalu.

Ovogodišnje izdanje Palanačkog Dunav festa (PDF) biće održano u Bačkoj Palaci od 22. do 24. avgusta na platou ispred sportske hale Tikvara, a obeležiće ga i saradnja sa Festivalom ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEP) te sve posetioce očekuje odličan i vrlo bogat program. Zajednično otvaranje oba festivala biće u četvrtak, 22. avgusta, a ulaz će biti besplatan za sve posetioce. Ulaznice za drugi i treći dan Palanačkog Dunav festa biće uskoro u prodaji. Informacije o festivalu možete pratiti i na facebook stranici Palanačkog Dunav festa. Podsećamo za sada su najavljeni izvođači: Kolja i Čovek bez sluha (ChBS) koji će svirati poslednjeg dana festivala.

Palanački Dunav fest organizuje Udruženje Rok kultura uz podršku Skupštine opštine Bačka Palanka.

Autor fotografije gitare: Oleg Ivanov/ Unsplash.com

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..