Treći „Arhangel Fest“ biće održan 26. i 27.jula na Dunavskom keju u Grockoj. Kao hedlajneri  festivala najavljeni su Riblja čorba i Mortal kombat, a pored njih nastupiće i Inspektor Blaža i Kljunovi, Jorgovani, Sevi, Rainmaker, Loud, Disaster, Northern Revival, HCZ i Loup Garou. Nakon dva izuzetno uspešna festivala pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojima su nastupali neki od najvećih bendova a ovih prostora (Kerber, Ritam nereda, S.A.R.S, Orthodox Celts I MNOGI DRUGI), MK Arhangel najavljuju još jedno veliko druženje za kraj jula u Grockoj. 

Na Dunavskom keju u Grockoj 26.jula nastupiće trenutno jedan od najuspešnijih bendova na domaćoj sceni - Mortal kombat, a pored njih na binu će istog dana i Jorgovani, zatim bugarski bend Sevi, Northern Revival, Disaster i HCZ.

Drugog dana festivala, u subotu, 27.jula, slušaćemo koncert legendarnog benda Riblja čorba, zatim Blaže i Kljunova, a veče će svirkom upotpuniti i Rainmaker, Loud i Loup Garou.
 
Kao i ranijih godina, najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine je pored muzičkog programa obezbedio i celodnevni program koji će animirati ne samo bajkere koji se tih dana na svojim dvotočkašima upute ka Grockoj, već i za sve one koji vode dobro druženje i zabavu. “Postoji i ove godine prostor za kamp, parking i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja“ kažu iz MK Arhangel i dodaju da i ovog puta očekuju druženje u prijatnoj atmosferi: „Razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, to je ono što uvek propagiramo i na čemu insistiramo u organizaciji svakog našeg okupljanja. Arhangel fest nije samo moto-skup, to je festival za sve ljude koji vole dobro druženje i provod, za celu porodicu!“  
 
Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 26. i 27.jula na Dunavski kej u Grockoj!  I ovog puta, ulaz na festival je BESPLATAN!


<<  April 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Putopisi, Intervjui..