Kao i svake godine, EXIT festival, koji će biti održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu,  pored impresivnog muzičkog programa nudi i čitav niz aktivacionih, zabavnih i avanturističkih zona, ne bi li doživljaj na Petrovaradinskoj tvrđavi bio potpun. Zanimljivi programi, sadržaji i interaktivne aktivacije počinju već od ranog jutra u festivalskom kampu na obali Dunava, dok ljubitelje dobrog provoda na Petrovaradinskoj tvrđavi čekaju brojne zone u okviru kojih će steći nezaboravno iskustvo, ali i vredne nagrade!

Locirana u Gornjem gradu, MTS FEEL THE VIBE OF THE BOX TRIBE ZONA nudiće raznovrstan program i brojne aktivacije propraćene nagradama, gde će se učesnici oprobati u poligonima i specijalnom haka plesu sa Novog Zelanda, a zainteresovani će moći da isprobaju mts Random Love govornicu koja će biti postavljena na ulazu u festival. Addiko Bank zona Paint It Red, smeštena preko puta Reggae bine, pruža mogućnost posetiocima da se oprobaju u igri memorije uz osvajanje brojnih nagrada. I ove godine najlepši pogled na Novi Sad imaće Chipsy Disco Zone, uz fanki zvuke i najveću disko kuglu na festivalu! Smešten preko puta Reggae bine biće Chipsy Snack Corner, gde će se posetioci uveriti da Chipsy ima bolji ukus uz muziku. Cockta zona će nuditi dobru zabavu, druženje i novu, dobro ohlađenu Cocktu! Preko puta Addiko Fusion bine svoju modernu "fashion" zonu predstaviće Calvin Klein. Na istoj lokaciji Alexandar Cosmetics štand sa sloganom „Beauty Begins Here“ pružiće jedinstven vajb lepote i igre, a kod Opservatorije svi ljubitelji dobrog izgleda moći će da se našminkaju u bojama EXIT plemena.

Smeštena u čuvenoj Ulici starih zanata, Craft Street zona će ugostiti najbolje domaće cover bendove i DJ-eve na Petrovaradinskoj tvrđavi tokom četiri dana trajanja EXIT festivala, a posetioce očekuju najveći hitovi muzičkih veličina kao štu su James Brown, Ramones, Michael Jackson, Iron Maiden, Rage Against The Machine, Vlada Divljan, Haustor. Pored dobre muzike, Heineken safe zona ponudiće posetiocima interesantnu igricu sa pitanjima, a kao nagrade deliće se vaučeri „Društvo ko vozi kući“ za besplatan prevoz u saradnji sa Delta taksijem. Tu će se nalaziti i štand Franck kafe za degustaciju ovog aromatičnog napitka. Ljubitelji mikrofona moći će da se oprobaju u izvođenju svojih omiljenih pesama na Karaoke bini, a jedna od omiljenih zabava na festivalu i ove godine biće smeštena u Silent Disco zoni uz muziku na dve frekvencije! Head&Shoulders #goscalpbrave nudiće poseban program samo za one najhrabrije, gde će frizeri praviti „brave cut“ frizure uz mogućnost osvajanja nagrada. Guarana Invaders zona, smeštena već treću godinu zaredom kod AS FM bine poziva ljude na interaktivnu igru, a oni najbolji dobiće specijalne rančeve i tetovaže sa raličitim natpisima. Na četiri Innovation zone posetioci mogu vezanih očiju da pogode koje je boje sladoled po ukusu i na taj način osvoje sladoled po želji. Specijalni gost Exita biće Festival Dev9t koji donosi umetničke instalacije, toteme i vigvame u EXIT Tribe duhu, a kao i prethodnih godina ljubitelji zvezda moći će da uživaju u astronomskim projekcijama u sada već čuvenom STARGATE@ ADNOS Planetariumu. Smirnoff House pripremio je raznovrstan program tokom svih večeri festivala, gde će posetioci moći da plešu ili se odmore na chill zoni. VISA promo tim dočekivaće posetioce na tri glavne "fast-line" lokacije u okviru festivala (Reggae, Foodland, Akademija), gde će ih upoznavati  sa pogodnostima korišćenja Visa platne kartice uz mogućnost ostvarivanja 5-15% popusta na pića, uz mogućnost osvajanja survival-kit poklona. Na Visa VIP Gold zoni posetioci će se zabaviti uz hologramsku foto aktivaciju. Na Blic Beach zoni, ljubitelji će imati priliku da osvoje ulaznice za predstojeći Sea Dance festival. Kako bi se što bolje pripremili za festival, svi zainteresovani posetioci imaće priliku da se srede u festivalskom stilu u tržnom centru Promenada, uz fantastične popuste do 70%.

Finalno poskupljenje EXIT ulaznica danas u ponoć!

Ulaznice po aktuelnim cenama dostupne su samo do ponedeljka, 1. jula u ponoć, ili čak i ranije budući da su se gotovo sve predviđene serije ove godine rasprodale pre roka! Poslednja serija četvorodnevnih ulaznica po redovnim pretprodajnim cenama iznosi 7.490 dinara. Posle toga u prodaji će biti samo ulaznice po finalnoj, višoj ceni od 12.990 dinara. Za jednodnevne trenutno vlada još veće interesovanje, a cene se menjaju automatski kako jedna količina ode i dođe nova. Trenutno se mogu pronaći po cenama od 2.990 dinara pa naviše. Spisak svih cena i prodajnih mesta, kao i onlajn prodaja mogu će pronaći na festivalskom sajtu exitfest.org. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org u ponudi su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i prevoz, i smeštaj, među kojima i mini letovanje za samo 3.000 dinara od 2. do čak 9. jula u EXIT kampu na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu!

Sutra počinje zamena vaučera za festivalske narukvice

Zamena vaučera za festivalske narukvice počinje sutra, i to na tri zamenska mesta, u centru Novog Sada, ispred Srpskog narodnog pozorišta, na recepciji EXIT kampa, kao i na centralnom mestu za zamenu preko puta glavne kapije festivala (kod Lovotursa). Svi kupci četvorodnevnih ulaznica moraju prvobitno da ih  zamene za narukvice, dok kupci dnevnih ulaznica na EXIT mogu da uđu isključivo tako što kupljenu ulaznicu donesu na festivalske kapije - dnevne ulaznice se ne menjaju za narukvice. Radno vreme zamenskih mesta dostupno je na sajtu exitfest.org,  a svim posetiocima se preporučuje da preuzmu festivalsku narukvicu već u utorak i sredu, jer The Cure započinju svoj nastup već u 20.30h, te se u četvrtak očekuju ogromne gužve na festivalskim ulazima već u ranim večernjim satima.


<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..