Poslednje subote septembra meseca, od 19 časova, do 1 sat iza ponoći, za muzičku selekciju u klubu Barutana, zaduženi su omiljeni regionalni umetnici: Kristijan Molnar, poznat po svojim allnighter-ima, radijskoj emisiji Kristalizacija, ali i po tome što se u njegovim setovima može čuti širok spektar muzike, od sporijih srceprajućih traka, do plesne muzike – od melodičnog, deep techno-a i njujorškog house-a, do disco-a, soul-a i modernog talasa i Marko Milosavljević, miljenik domaće klupske publike i strastveni kolekcionar ploča, čija pozamašna zbirka vinila ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja, pa se u njegovoj kolekciji od nekoliko hiljada ploča može naći svašta, od techno-a, house-a, disco-a, do soul-a, funk-a, boogie-ja i jazz-a, a kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku (ukoliko je ne poseduje), dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.

Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.

Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku.

Budite odgovorni prema sebi i drugima!

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Putopisi, Intervjui..