Jedan od najtraženijih live act izvođača, Matador, priprema novogodišnji spektakl u okviru šestog izdanja Central Dance Event-a, koji će biti održan u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39). Dočeku Nove godine pridružiće se jedan od najpopularnijih di-džejeva na ovim prostorima, Marko Milosavljević, kao i gost iz Makedonije di-džej Flooder. Iako je odrastao je uz muziku bendova poput Guns N' Roses, Oasis, Pink Floyd, Orbital i Kasabian, kao tinejdžer Matador se zaljubio u elektronsku muziku, uz mikseve Dave-a Clarke-a, Richie-ja Hawtin-a, Adam-a Beyer-a i Jeff-a Mills-a. Kao vodeći producent pozicionirao se posle EP izdanja „Kingswing“ i „Spooks“ i nekoliko zapaženih remiksa. Usledio je niz projekata za izdavačke kuće „Minus“, „Plus 8“, „Cocoon“ i „PercTrax“.

Njegov mračan i minimalistički pristup savršeno se uklopio u stil renomiranog lejbla „Minus“, koji je osnovao Richie Hawtin, što mu je omogućilo značajan napredak u karijeri i učinilo ga priznatim izvođačem, kako među kolegama, tako i publikom širom sveta.

Iz godine u godinu, Matador je prisutan na listi najboljih koji objavljuje Resident Advisor. U 2014. proglašen je za najboljeg live act izvođača na Ibici, a dve godine kasnije pokrenuo je sopstvenu izdavačku kuću „Rukus“. Debitovala je EP izdanjem „The Enemy“ i dobio je DJ Awards za najbolji Electronic Live Performer.

Rezident je ENTER žurki na kojima širom sveta nastupaju najtraženija imena elektronske muzike, ambasador Richie Hawtin-ovog PLAYDifferently MODEL 1 analognog miksera i NEVE 5088 studijskog miksera. Danas je deo lineup-a svih velikih klupskih događaja i festivala, kao što su Awakenings, Tomorrowland, Sonus Croatia, Ultra, Output, DC-10, Space Ibiza, Stereo Montreal i mnogi drugi.

Marko Milosavljević je poznat kao strastveni kolekcionar ploča, koji ima pozamašnu zbirku vinila – kako elektronske muzike, tako i iz drugih žanrova, poput džeza, soula, fanka, diska i bugija. Kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike. U karijeri dugoj skoro dve decenije Marko je nastupao na najvećim festivalima i u klubovima širom Srbije i regiona, kao i u Evropi i Kanadi. Bio je menadžer prve domaće tehno etikete „Recon Warriors”, kao i pod-etiketa „Recon Light” i „Traffica“, koje broje više od 50 izdanja. Produkcijski debi imao je na kompilaciji radija B92 „Belgrade Coffee Shop” 2006. godine, a kasnije i na holandskim izdavačkim kućama „Luxaflex” i „Shadowfax”, kao i na etiketi „Jesus Loved You”.

Inspirisan zvukom elektronske muzike, Flooder se potpuno posvetio umetnosti di-džejinga, u stalnoj potrazi za raznim muzičkim stilovima i njihovoj prezentaciji na gramofonima. U dosadašnjoj karijeri imao je priliku da deli di-džej pult sa velikim imenima kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Nina Kravitz, Solomun, Miss Kittin, Moodymann, Ben Klock, Pan-Pot, Umek, Deetron, Valentino Kanzyani, Matthew Johnson, AME, HEIDI, Stanny Fransen, Martin Buttrich, Robert Dietz, Dan Curtin, Steve Rachmad, Christian Smith, John Selway.

Ograničen kontingent kompleta ulaznica za četiri dana Central Dance Event-a 2019 nalazi se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix po promotivnoj ceni od 2790 dinara za parter i 3990 dinara za VIP sektor, do 1. decembra.

Pojedinačne karte mogu se kupiti po promo ceni od 990 dinara za parter i 1490 dinara za VIP, dok za doček Nove godine treba izdvojiti 1190 din za regularnu ulaznicu i 1790 dinara za VIP.

<<  Februar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Putopisi, Intervjui..