DJ-Funkerman-u-klubu-MagaciJÄGERMAISTER OKUPIO LJUBITELJE DOBROG PROVODA NA NASTUPU DJ FUNKERMANA U KLUBU MAGACIN


 

Ljubitelji noćnog provoda i elektronske muzike  uživali u nesvakidašnjem muzičkom performansu slavnog holandskog DJ-a i producenta

Beograd, 19. novembar 2011 – Čuveni Jägermeister okupio je ljubitelje dobrog provoda, na žurci održanoj u klubu Magacin. Za dobru atmosferu se pobrinuo poznati holandski DJ i producent, DJ Funkerman, koji je poštovaocima elektro zvuka priredio nesvakidašnji muzički performans.  Uz ledeno hladne Jäger šotove, prisutni  su uživali u muzičkom spektaklu i DJ nastupu ovog umetnika. Uz kombinaciju energične muzike i savršenog zvuka, atmosfera je tokom večeri u klubu Magacin  dovedena do usijanja.

Ovaj čuveni DJ i producent  postao je sinonim za dobar noćni život i clubbing  širom sveta, a njegovi nastupi u mnogim svetskim klubovima već godinama posetiocima pružaju nezaboravnu zabavu.

Fenomen „Jägermeister“ tradicionalno privlači ljubitelje dobrog provoda, a gostovanje DJ Funkermana je  još jedna potvrda da je „Jäger“ poznat po “divljim” žurkama i odličnoj zabavi. Ovaj brend takođe je jedan od najpopularnijih i nalazi se među top osam brendova alkoholnih pića u svetu.

DJ Funkerman, poznat i kao Ardie van Beek, čuveni je DJ i producent, ali i osnivač Flamingo Recordingsa. Sredinom devedesetih bio je jedan od pionira talasa house muzike. Vrednim radom pozicionrao se kao jedan od vodećih svetskih DJ-eva, a 2004. je sa svojim kolegama, producentom Rafom i DJ Fedde la Grandom, osnovao producentsku kuću Flamingo Recordings, koja je tokom svog postojanja objavila neke od najvećih house hitova kao što su „Speed Up“, „Put your hands up for Detroit“ i „3 Minutes to explain“. Osim brojnih nastupa na najboljim svetskim festivalima i u klubovima širom sveta, ove godine nas očekuje i Funkermanov debi album.
Za informacije o DJ Funkermanu posetite www.funkerman.com

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..