Jedan od najuspešnijih metal sastava na ovim prostorima, Nevergreen, najavljuje za 17. decembar veliki koncert u Rumuniji zajedno sa Lordima, a za isti period najavljen je i izlazak desetog studijskog albuma.

U godini koja se bliži kraju Nevergreen je učvrstio svoje vodeće pozicije, pre svega, u Mađarskoj i Rumuniji nastupima na najvećim festivalima rame uz rame sa svetskim zvezdama, a konačno su se nastupom na Exitu i još nekoliko ne manje značajnih festivala uživo predstavili i publici u Srbiji. Usled poklapanja datuma bend nije bio u prilici da odgovori pozivima nekoliko festivala sa ex-YU područja, ali Mikloš Matlari, klavijaturista benda, obećava da će se to dogoditi u 2012. godini.

Još uvek aktuelni album “Uj Birodalom”/”New Empire” ‘pobrao’ je odlične kritike i recenzenata i publike širom sveta, a Mikloš kažeda će deseto studijsko ostvarenje najavljeno za kraj godine biti još bolje u svakom pogledu.

“Nova ploća će prevazići album “Uj Birodalom”/”New Empire” po kvalitetu kako autorski tako i po soundu. Nemamo iluzija za uspeh zbog katastrofalnog stanja metal i rock muzike u vreme novog primitivizma koji promovišu mediji, ali ipak realno ima šansi da pomoću njega postignamo popularnost kod metal fanova  Srednje Evrope“ – samouvereno zaključuje Mikloš Matlari. 

Sve aktuelnosti vezane za rad ovog odličnog sastava sa skoro dvodecenijskom evropskom karijerom mogu se pratiti putem oficijalne facebook stranice benda (http://www.facebook.com/nevergreen.hu).



Spot za pesmu “Frozen”:  http://www.youtube.com/watch?v=mYwFefgLsHU


<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..