Pogodio vas je neizmeran talas pozitivne energije!? Često se pitamo kako neka pesma postane hit, ali se ta magija u stvari desi mnogo, mnogo pre prvog javnog objavljivanja, prvih šerovanja, naslova i članaka. Pred vama je upravo jedan takav hit! Posle samo nekoliko prvih taktova obuzeće vas sreća, zato poslušajte najnoviji singl i spot Igora Vinsa "Sreća je": link >> "Mnogo inspiracije i ljubavi sam utkao u stvaranje ove pesme i veoma sam uzbuđen kada vidim da to prepoznajete i osećate. Uživajte, đuskajte i podelite sa ljudima oko vas!", poručuje Igor Vins, kojeg će publika uskoro imati priliku da čuje uživo, u okviru popularnog programa Doma omladine Beograda "Koncerti na Zidiću", na Platou Milana Mladenovića, gde će zajedno sa  bendom izvesti novi singl "Sreća je" i druge hitove iz svoje karijere.

Izdavač: Binta Sound
ISRC: RS-A1X-21-00058
Singl možete poslušati na svim streaming servisima na adresi: https://music.kontra.rs/srecaje

 
Igor Vins, kantautor, vokalista i instrumentalista, prošle godine objavio je, i dalje aktuelni, singl "Vreme je" u kome su gostovali najistaknutiji rege muzičari regiona – Hornsman Coyote (Eyesbun/Srbija) i Brain Holidays iz Hrvatske. Neposredno nakon objavljivanja ova pesma dobila je titulu rege himne Balkana: https://youtu.be/DmBc1NKvPHQ
 
Pored novih pesama, Igor Vins na svojim nastupima izvodi numere sa svog drugog albuma, snimanog uživo, i to u audio i video formatu, na velikom koncertu na Kalemegdanu 2018. godine - "Igor Vince & His Drum, Brass And Keys LIVE @ Kalemegdan". Ovaj specifičan album, koji se ne može svrstati ni pod jedan ustaljeni muzički kalup, u sebi objedinjuje vrlo energične, ritmom nabijene numera i prodorne duvačke linije, sa najsuptilnijim baladama. Igor se, na sebi svojstven način, poigrava sa različitim žanrovima, kao što su fank, afrobit, soul, rok, rege, r'n'b, worldbeat, džez i pop, još jednom potvrđujući širok spektar svog muzičkog izražavanja i talenta.
 
Kako na velikim festivalskim, tako i na manjim, klupskim binama, Igora uvek prati njegov internacionalni, dvanaestočlani bend "Drum, Brass And Keys", koji karakteriše snažna duvačka sekcija, upečatljiva ritam sekcija, egzotični prateći vokali i neizostavne afro-funky plesačice.
 
Ovaj Beograđanin, poznat je i kao jedini muzičar van afričkog kontinenta u bendu Femija Kutija, sa kojim je do sada svirao na brojnim turnejama širom sveta. Osim Femija Kutija, Vins je nastupao i sa mnogim drugim svetskim muzičkim velikanima, među kojima su i: Keziah Jones, Fatoumata Diawara, Dean Bowman, Cheick Tidiane Seck, Cheikh Lo…


<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..