Ibrica Jusić predstavlja simpatičan video spot “Danas je stvarno najbolje biti pas” u kojem se pojavljuje njegov ljubimac Simba. Ibrica Jusić, kralj hrvatske šansone i dobitnik Porina za životno djelo, napokon predstavlja simpatičan novi video spot za aktualni singl "Danas je stvarno najbolje biti pas" u kojem se pojavljuje i njegov ljubimac, akita Simba. U ovom singlu objavljenom za diskografsku kuću Dancing Bear, Ibrica je opjevao svoju ljubav prema četveronožnim prijateljima te nam je na jedan duhovit i simpatičan način odlučio ispričati priču o ljudima i psima u današnjem svijetu.

Upravo su njegovi ljubimci Vagabondo, Oskar, Arči i odnedavno Simba, našeg cijenjenog trubadura pratili od dubrovačkih skalina pa do svjetskih pozornica te dijelili kilometre, radosne, ali i tužne trenutke.
 
Stoga nije čudno da se upravo u ovim nezahvalnim vremenima napokon obistinio i trenutak kada će slavni glazbenik kroz novu pjesmu ispričati priču o ljudima i psima u današnjem svijetu na sebi svojstven način.

“Teška vremena za ljude i dobra vremena za pse, svatko dobiva ono što zaslužuje“ kažu stihovi pjesme. U vremenima kad su prave ljudske vrijednosti na kušnji kao možda nikada do sada, pas, najbolji čovjekov prijatelj iskren je, privržen i odan kao i prije više stotina godina. To je konstanta koja se ne mijenja.

Zgode iz psećeg života možete poslušati u ovoj sjajnoj pjesmi cijenjenog hrvatskog glazbenika, a samo dio stihova koji dokazuju zašto je danas najbolje biti pas pronađite u nastavku.

Danas ljudi svoje pse maze i ljube
Četkaju im dlaku čak im peru zube
Ja više se veselim psu nego ženi
A ona više tepa njemu nego meni
Danas je stvarno najbolje biti pas

Stihove pjesme "Danas je stvarno najbolje biti pas" napisao je Robert Pilepić, uglazbio ih je Robert Grubišić, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Elvis Stanić.

U svojoj pozamašnoj karijeri, Ibrica je stekao status jednog od najvećih glazbenika na ovim prostorima, snimio niz antologijskih pjesama, nastupao na najpoznatijim svjetskim pozornicama te obilježio čitavu jednu epohu šansone na ovim prostorima.

Ibricu Jusića pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici. Singl "Danas je stvarno najbolje biti pas" slušajte na svim streaming servisima

<<  Septembar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Putopisi, Intervjui..