Globalna superzvijezda predstavlja novi singl ● "Take You Dancing" dostupan je od danas na svim digitalnim servisima. Jason Derulo, globalna superzvijezda iza koje su multiplatinaste naklade, predstavlja iščekivani novi singl "Take You Dancing" koji je od danas putem Atlantic Records i Dancing Beara dostupan na svim streaming platformama. Vrući glazbeni broj inspiriran latino ritmovima popraćen je plesnim videom objavljenim na popularnoj TikTok platformi. “U ovim vremenima svi trebamo pjesmu koja će nam popraviti raspoloženje”, naglasio je Derulo prilikom predstavljanja novog singla. “Nadam se da ‘Take You Dancing’ može biti to svjetlo u ovim mračnim i izazovnim danima.”

Jason Derulo - Take You Dancing [Official Dance Video]

S gotovo 30 milijuna pratitelja, Derulo je trenutno među top 20 TikTok superzvijezda i najpopularniji aktivni glazbenik na platformi. Novi singl “Take You Dancing” posljednji je u uspješnom nizu hitova od kojih su apsolutni favoriti “Don’t Cry For Me“ (ft. Alok, Martin Jensen), “Coño” (ft. Puri x Jhorrmountain), koji se pojavio u više od 14 milijuna TikTok videa, te “Savage Love“ (ft. Jawsh 685) koji se pokazao kao prava ljetna senzacija.
 
Jason Derulo nesumnjivo je jedna od top pop i urbanih zvijezda trenutka, a među njegovim uspjesima ističe se 11 platinastih singlova, milijarda streamova samo na glazbenom servisu Spotify, gotovo 6.5 milijardi pregleda na YouTube platformi i više od 50 milijuna prodanih singlova. Ovaj talentirani pjevač, tekstopisac i plesač privukao je pozornost javnosti 2009. surađujući s glazbenim imenima kao što su Lil Wayne, Pitbull, Diddy i Sean Kingston, a među zvijezde katapultirao ga je njegov globalni hit “Whatcha Say”.

<<  Februar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728

Putopisi, Intervjui..