Pesma "Together" naći će se na soundtracku filma "Music" koji režira sama umetnica, a u njemu glume Kate Hudson, Leslie Odom Jr. i Maddie Ziegler.  Sia, koja nas je oduševila albumom "This Is Acting", globalnim hitom "Cheap Thrills" i iza koje su multiplatinaste naklade te devet nominacija za nagradu Grammy, predstavlja prvu od deset pesama koje će se naći na soundtracku filma "Music". Pjesma "Together" dostupna je na svim streaming platformama - ovde  Pesma "Together" i prateći video spot omogućili su obožavaocima uvid u redateljski debi muzičarke u kojem glume Kate Hudson, Leslie Odom Jr. i Maddie Ziegler. Protagonistica filma, Zu (Kate Hudson), odnedavno se uspješno nosi s ovisnošću o alkoholu.

Dok pronalazi svoj put zatekne je vest da će postati skrbnik svoje polusestre Music (Maddie Ziegler), mlade djevojke s autizmom. Sia kroz film istražuje njoj dve omiljene teme – kako pronaći svoj glas i što to znači stvoriti porodicu.
 
Scenarij za film "Music" napisali su Sia i Dallas Clayton, a baziran je na kratkoj priči koju je Sia napisala 2007. Pjesmu "Together" napisali su Sia i Jack Antonoff, dok produkciju potpisuju Antonoff i Jesse Shatkin.

Sia - Together (from the motion picture Music)

Jedna od najvećih pop zvijezda trenutka vlasnica je brojnih video spotova koji broje preko milijardu pregleda te je autorka nekih od najvećih globalnih hitova koje su izveli Beyoncé, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry i brojni drugi. Početkom godine, Sia je s K-Pop senzacijom BTS snimila singl "On" te s producentom Diplom i reperom Labrinthom osnovala grupu LSD. Njihov debitantski album "Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD" danas broji više od milijardu streamova.

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..