Progonjeni tezom da je prije bilo bolje, naši punk rockeri One Step Away predstavljaju novi singl „Sada je (naj)bolje“. Zbog karantene razdvojeni u tri grada, Zagrebu, Koprivnici i Varaždinu, glavne uloge u novom videospotu prepustili su - domaćim životinjama. „Oduvijek me progonila i pomalo gutila ta fraza 'V naše vreme je sve bilo kak spada, a vi danas nemate pojima o ničemu, a kamoli životu'. Slažem se, al' u nekom drugom životu. Možda oni koji spavaju čak i vjeruju u to.“ – o singlu objašnjava autor teksta i vokal benda Zoran Piberčnik Zoki te nadodaje: „Rezime svega je - da ste VI prije bili tolko pametni, ne bi se MI danas bavili z glupostima.

Nikad nije bilo bolje, al' nije bilo ni gore. Bilo je točno onako kako je trebalo i biti, samo je to trebalo prihvatiti. Sve ostalo su samo nijanse...“

Pjesmu „Danas je (naj)bolje“ snimao je i producirao Dražen Gavrilović Gara, dok je za videospot zaslužan Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Dostupna je na svim streaming servisima i Youtube kanalu benda.

One Step Away – „Danas je (naj)bolje

One Step Away osnovani su 2000. godine. Prvijenac "V šumi drjeva falidu" (2005.) izdaju samostalno i ubrzo postaju primjećeni i prihvaćeni među širom punk publikom. Nakon nekoliko godina pauze, s promjenjenom postavom plasiraju drugi album "Ni grama srama" (2016.) nakon čega intenzivno sviraju na mnogim domaćim i stranim festivalima (Ferragosto JAM, Punk Rock Holiday, Rocklive, RiRock, Sick as we are, 3FF, Organizirani kaos i drugima). Treći album, s kojeg su dosad predstavljeni singlovi „Kutak ljubavi“ i „Sada je (naj)bolje“ izaći će za diskografa Dostava Zvuka.

One Step Away su:
Zoran Piberčnik – bas, vokal
Bojan Kurbanjev – gitara
Domagoj Čokonaj – gitara
Marko Kuhar - bubnjevi

<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..