“Alice in WonderBand” je specifična grupa. Služi se glasom i tehnikom body percussion, u kojoj je telo ritmički instrument. Nastala je 1998. godine na Fruškoj gori i od tada je plodove svog kreativnog rada proširila na čitav region. Jedina je u ovom delu Evrope koja se bave vrlo specifičnom vrstom scenske umetnosti – spojem muzike, pozorišta, plesa i akrobatike kroz posebnu veštinu telesnih perkusija. “Alice in WonderBand” je životni projekat čije jezgro čine muzičari Ana Vrbaški i Marko Dinjaški. Novi spot za pesmu "Ergen dedo" je izašao na Youtube kanalu Alice in WonderBand. U pitanju je autorski rad Gorana Vujičina, koji je osmislio, režirao i montirao spot, a takođe i snimio i producirao pesmu u studiju MrV production: ovde 

TEATAR

Premijera predstave za decu "Cvrčak i Mrav na rođendanu" 12. marta u Pozorištu Bečej!

Predstava "Kiss" gostovaće u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Narodnom pozorištu Sombor i Kulturnom centru Pančeva. Takođe ćemo izvesti predstavu "Kiss" u okviru programa međuskupštine Nezavisne kulturne scene Srbije u Magacinu u Beogradu.

Bilo je sjajno u Samoboru na prvom izdanju Kay Boo Too festivala, gde smo izvodili "Kiss" pred raznorodnom pubikom.

RADIONICE

Mart je u znaku školice ritma za decu "Detlići" u Novosadskom dečijem kulturnom centru i prezentacije koju ćemo održati na dečijem odeljenju Gradske biblioteke u Novom Sadu. Pozivamo decu da povedu roditelje i pridruže nam se na razgovoru i ritmičkim igrama 20. marta.

Radionica u Zagrebu u organizaciji udruge POKAZ je bila sjajna! Raznorodna grupa od dvadesetak ljudi nam se pridružila na jednodnevnoj radionici. U toku 5 sati smo istraživali mogućnosti glasa i tela i naučili osnove telesne muzike, kao i aranžman za pesmu "Daire" grupe Smak.

Najavljujemo seriju besplatnih radionica aprilu i maju u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu za tinejdžere i mlade. Projekat je podržan od strane Gradske uprave grada Beograda.

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..