Pesma je objavljena na njihovom posljednjem albumu "Everyday Life" koji se nalazi u Top 5 najprodavanijih stranih albuma. Ponekad se moramo vratiti na početak kako bismo vidjeli gdje smo. Pevač grupe Coldplay, Chris Martin vratio se tako u školske klupe u novom videospotu za pjesmu "Champion of the World". Novi video sniman je u Los Angelesu pod rediteljskom palicom francuske filmašice Cloé Bailly i predstavlja portret dječaka koji proživljava teško djetinjstvo, ali pronalazi utehu u muzicii i svetu mašte, a glumi ga frontman grupe Coldplay. "Video govori o toj čarobnoj moći koju deca poseduju da se isključe iz stvarnosti i uskoče u svoj vlastiti svijet.", otkriva Cloé Bailly, rediteljka novog spota.

Coldplay - Champion Of The World (Official Video)

Nakon singlova "Orphans", "Arabesque", "Everyday Life", "Daddy" i "Cry Cry Cry", britanska rock četvorka Coldplay predstavila je tako najnoviji singl "Champion of the World" s hvaljenog, osmog studijskog albuma “Everyday Life”.

Dvostruki album "Everyday Life", kojeg čine dva konceptualna dela "Sunrise" i "Sunset", objavljen je krajem oktobra putem etikete Parlophone / Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku. Premijerno je predstavljen ekskluzivnim koncertima na otvorenom u Jordanu i etiketiran kao njihov kreativno najpustolovniji poduhvat dosad, a trenutno se nalazi u Top 5 najprodavanijih stranih albuma u regionu. Šesnaest dirljivih, intimnih pesama bavi se temama ljubavi, rata, rasizma, vjere, kontrole oružja, prijateljstva, klimatskih promjena, policijske brutalnosti, itd.

Album "Everyday Life" možete nabaviti u Dancing Bear prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku te putem Dancing Bear web shopa (LP izdanje i CD izdanje). Coldplay pratite na njihovoj službenoj stranici, Facebooku i Instagramu te slušajte na digitalnim platformama putem sljedećeg linka >>

<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..