VUFoto_Handsome_FursTreću godinu zaredom u Beograd dolaze Handsome Furs, bend koji čini bračni par - Dan Boeckner i Alexei Perry - i koji iza sebe imaju dva studijska albuma objavljena za Sub Pop (“Plague Park” i “Face Control”).



Dan Boeckner je ovu godinu uglavnom proveo na turnejama sa svojim matičnim bendom, fantastičnim Wolf Parade - gde je uz Spencera Kruga autor pesama, pevač i gitatista, a ostatak vremena je sa Handsome Furs odlazio “tamo gde niko pre nije išao”, uključujući i koncerte u Šangaju, Busanu, Seulu, Sepangu, Bangkoku, Pekingu, Hongkongu, Manili, Singapuru i mnogim drugim egzotičnim azijskim gradovima, ovekovečenim na CNN specijalu:

 

http://edition.cnn.com/video/#/video/living/2010/06/25/handsome.furs.best.of.cnn?iref=allsearch

 

Handsome Furs, za one koji su ih gledali 2008. ili 2009. na koncertima u Living Roomu SKC-a, nisu tajna i već sada može se reći da imaju solidnu fan bazu za svaki sledeći koncert. Za one koji još nisu imali priliku da ih gledaju uživo, nije preterivanje reći da je to verovatno najintezivniji rokenrol događaj koji ćete videti u svom životu: seks i znoj, niljangovske gitare, njuorder ritam, springstinovski vokal i neverovatna hemija između Dana i Alexei na sceni čine od Handsome Furs atipičnu pojavu u popularnoj muzici i apsolutne “live” favorite, bez obzira koji muzički žanr volite i pratite. Posebna poslastica za ovaj koncert je činjenica da će Handsome Furs premijerno predstaviti pesme koje će se pojaviti na trećem albumu (planirano je da bude objavljen tokom proleća 2011), kao i definitivnu verziju pesme “White City” koju su napisali posle prvog gostovanja u prestonici Srbije!

 

Foto_Handsome_Furs

 

Predgrupa ili bolje rečeno ,,predigra” za koncert Handsome Furs biće nastup beogradskog seksteta Lula Mae, koji je svojim debitantskim EP-jem ,,Iza Zida” obeležio jesen na svim relevantnim muzičkim listama u Srbiji. Prvo mesto na ,,Diskomeru” Studija B i ,,Pop mašini” radija B92 velika je podrška bendu koji će tek napraviti svoje najbolje pesme...

Karte su već uveliko u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i Pinball Wizard Records-u (tržni centar Eurocentar, Makedonska 30, lokal 15).

GOSTI NA KONCERTU: LULA MAE
CENA KARTE 800 DINARA U PRETPRODAJI, 1.000 NA DAN KONCERTA

VRATA KLUBA SE OTVARAJU U 22.00

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..