Počinje drugi po redu festival za blogere i instablogere! BLOGER FEST je manifestacija koja okuplja ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd. Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici tj blogeri I instablogeri imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobija autentičnu manifestaciju na ovim prostorima, koja za cilj ima da blogerima i instablogerima pruži mesto koje je posvećeno njima, gde se mogu upoznati uživo, povezati a i naučiti kako da svoj blog podignu na viši nivo. 

Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te reči – stil života.

U nedelju, 10. novembra 2019. godine, u prostorijama DKCB, Takovska 8, održaće se najveća, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica na Balkanu u pitanju – BLOGER FEST 2019.

Kroz druženje na BLOGER FEST-u, kroz upoznavanje sa ljudima iz oblasti sveta informacionih tehnologija, marketinga, ali i iz užih sfera vaših interesovanja, kroz edukaciju i motivaciju, nadamo se da ćete postati deo jednog većeg oblika konkretizacije onoga u šta ste do sada investirali vaše vreme, rad i talenat.

Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi. Dodji i podrži blog zajednicu!

Karte su u prodaji online preko Tickets.rs ,dostupne su i na svim TICKETS VISION prodajnim mestima i ovlašćenih partnera.

 

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..