Jožef Nađ – Promocija albuma „Twenty Twenty One“

Jožef Nađ – Promocija albuma „Twenty Twenty One“
sre, 18. maj 2022, 17:00 h

Violinista, kompozitor i predavač Jožef Nađ i diskografska kuća Multimedia Music pozivaju vas na druženje i promociju albuma „Twenty Twenty One“ koja će biti održana u sredu, 18. maja u 17h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2). Na promociji će o albumu govoriti autor Jožef Nađ, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović kao i violinista i violinar Filip Krumes. Osim autora, na ovom druženju biće prisutni i njegovi prijatelji i kolege muzičari koji su učestvovali na stvaranju albuma, a izdanje „Twenty Twenty One“ moći će da se kupi po promotivnoj ceni.

Jožef Nađ jedan je od nekolicine violinista na svetu koji se bavi modernom muzikom, sa veoma neobičnim i prepoznatljivim stilom i tonom. Rođen je u Pančevu ali već dugo godina živi i radi u Bostonu. Od 2017. godine je profesor na gudačkom odseku Berklija, a od od prošle godine i u odseku za bendove. Sarađivao je sa velikanima kao što su Billy Cobham, Didier Lockwood, Doug Aldrich, David Hull, Victor Bailey, James Montgomery i drugi. Objavio je 3 samostalna izdanja, nastupao je u SAD, Evropi i Kini sa svojim i drugim bendovima. Prepoznatljiv je po korišćenju efekata u toku nastupa.

Ideju za album „Twenty Twenty One“ dobio je na početku pandemije, kada je, usled globanog zatvaranja odlučio da napravi nešto sa muzičarima sa kojima je sarađivao.

Na albumu su učestvovali Vasil Hadžimanov (klavijature i programing), Vladan Milenković (melodika, klavir i klavijature), Vladimir Samardžić (bas gitara), Dušan Gnjidić (bubnjevi), Ivan Aleksijević (klavijature), Milan Maksimović (trombon), Leleh Nađ (saksofon), Filip Krumes (violina), Jerome Giancola (bas gitara), Bruce Gertz (kontrabas), John Baboian (gitara), John Hyde (harmonika) i Michael Clarke (bubnjevi).
Na izdanju se nalazi 7 originalnih kompozicija i jedna obrada, „Little Wing” Džimija Hendriksa, koja je snimljena uživo u Portlandu, državi Maine, SAD. Zastupljeni su različiti žanrovi, od fanka, džeza, roka do popa.
 
Album „Twenty Twenty One“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.
 

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..