Žene koje pričaju – Stand up komedija u Kuglašu

Žene koje pričaju – Stand up komedija u Kuglašu
sre, 14. jul 2021, 21:00 h
Beograd,

U sredu, 14. jula od 21 sat u Kuglašu moći ćete da pogledate stand up komediju „Žene koje Pričaju“ u kojoj učestvuju Ana Zlatanović i Jelena Mandarić. ,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju.” Pored Ane i Jelene, u ovoj stand up ekipi je i Jagoda Jovanović koja trenutno nije u zemlji, ali će im se u „pričanju“ pridružiti čim pre... Ana Zlatanović je rođena i živi već 33 uzastopne godine. Odrasla je u Obrenovcu, gradu koji je Bog pogledao i rekao – umočiću. U životu je bila sve – branila je Srbiju od terorizma kao operater kontradiverzione kontrole aerodroma Nikola Tesla, slušala je žalbe korisnika u call centru i bila full time alkos.

A kako je sve to izgledalo iz njene perspektive – dođite da čujete na našem sledećem nastupu.

Jelena Mandarić je iz Alibunara, ali je pre nekoliko godina rešila da krene trbuhom za kruhom. Pošto je bukvalista, završila je u Zagrebu, gde je započela svoju stand-up karijeru. Kada je shvatila da njenom trbuhu više prija hleb, vratila se u Beograd. Veliki ljubitelj sporta, bavila se košarkom gde je bila bedem odbrane u ekipi, i tu se njena sportska karijera i završava. Želi da pronađe svoj debeli ‘lad, obogati se, kupi barku i postane gusar.

Jelena Mandarić iz Alibunara, ali je pre nekoliko godina rešila da krene trbuhom za kruhom. Pošto je bukvalista, završila je u Zagrebu, gde je započela svoju stand-up karijeru. Kada je shvatila da njenom trbuhu više prija hleb, vratila se u Beograd. Veliki ljubitelj sporta, bavila se košarkom gde je bila bedem odbrane u ekipi, i tu se njena sportska karijera i završava. Želi da pronađe svoj debeli ‘lad, obogati se, kupi barku i postane gusar.
 
Ulaz na stand up „Žene koje pričaju“ je 300 dinara a mesta se mogu rezervisati na broj 062 8307 101.


Klub Kuglaš
Đušina 5, Beograd
<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
     

Putopisi, Intervjui..