Kontakt 4 Online

Kontakt 4 Online
pon, 21. septembar 2020 - uto, 22. septembar 2020

Ugrožena industrija / Endangered Industry - ReCreating Music Business od 21- 22. septembra 2020. Covid 19 je ugrozio brojne industrije, ali je jednu skoro 100% zatvorio. Muzička industrija prolazi kroz jako teške trenutke. Praktično, nikada od kada postoji u svom savremenom obliku, ova industrija nije imala sličan izazov. Festivali, koncerti, turneje su otkazani. Muzičari i svi oni koji održavaju ovaj posao su prepušteni sami sebi. Četvrto izdanje Kontakt konferencije otkazano je svega nekoliko nedelja pre svog redovnog termina u martu mesecu. Tema je trebalo da bude posvećena kreiranju muzičkog posla, tačnije kreatorima ove industrije. Nažalost bili smo prinuđeni da odustanemo od planiranog održavanja. Iako je trenutno došlo do određenih poboljšanja opšte situacije, mi smo svesni da će ova kriza trajati dugo.

Zato smo odlučili da ipak održimo Kontakt.

Želeći da damo odgovore na brojna pitanja, ovogodišnji Kontakt, u izmenjenom obliku, održaćemo 21. i 22.09.2020. u digitalnom izdanju, online.

Imajući u vidu stepen ugroženosti takav je i naslov ovogodišnjeg Kontakta - Ugrožena industrija.

Ako uslovi budu dozvoljavali dopustićemo i ograničeni broj posetilaca u skladu sa merama zaštite. Govornci ovogodišnjeg Kontakta biće objavljeni u narednim danima.

Panel diskusije:

• Globalna kriza - resetovanje muzičke industirje
• Novi oblici - muzički događaji online
• Budućnost muzičke industrije u novim okolnostima
• Sezona bez festivala
• Digitalne platforme kao rešenje
• Kako Vlada može pomoći muzičkoj industriji

www.kontakt.org.rs

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..