U subotu, 31. decembra 2022. u 21:30 na Kolaracu - Nastavljajući tradiciju dočeka Nove godine uz popularnu klasičnu muziku, i ovog 31. decembra u sklopu manifestacije “Beogradska zima” biće održan program NOVA GODINA – OTMENO, u dvorani Kolarčeve zadužbine sa počekom u 21.30. Organizator Dom omladine Beograda, uz podršku Grada Beograda, pripremio je ekskluzivan program klasične i world muzike, sa našim najboljim umetnicima. Ovogodišnji doček Nove godine na Kolarcu obećava da će vas ispuniti toplinom, dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom s kojom ćete uči u 2023. godinu.

Esencijalni zvuk broda 20/44 za kraj 2022! Maja Pa je devojka iz Siska s dugogodišnjom adresom u Zagrebu. Kroz svega par godina djelovanja na sceni kao deo malog, ali poprilično moćnog bRAVE kolektiva, koji čini sa Le Chocolat Noirom i Ikonalom, promoviše i uspešno prezentuje pretežno nekonvencionalne oblike klupske zabave i muzike. Zbog korena koji potiču iz malog industrijskog grada, oduvek je bila fascinirana sirovijim zvukom, te interpretacijama istoga. Njeni setovi su obično energični i puni iznenađenja, ponekad eklektični i uglavnom variraju između više žanrova, te tako čine odličnu formulu za dobar provod i istraživanje nepoznatog.

Zbog očekivanog (prevelikog) interesovanja, zatrpanog inboxa i usijanog telefona Kvaka 22 vas i ove godine poziva da dočekate zajedno sa nama Novu godinu, mnogi će obećavati, mi ćemo dostaviti, najbolju proslavu Nove godine u našem gradu, na vašem omiljenom mestu. Ekipa Kvake 22 je za vas spremila dosta toga. Ova noć će biti puna iznenađenja, karaoke od 21h do 23:30h dok se vaša tela ne ugreju i poteče pesma kao bujica, nakon čega muziku za vas biraju: Luka Nebo + gosti iznenađenja...Vrtećemo najbolje hitove: Disco/ Vaporwave / Indie / Domaćica/ Funk / tropical electro/ Trep/ R n R/ PoP...Očekuju vas razne stvari, besplatno voće i grickalice, jeftina usluga i sve šta vam duša poželi...

U želji da naredna godina udari na još jači gruv, sreću i veselje, Strogi centar priprema tradicionalnu novogodišnju žurku na dva stejdža, Vinyl Stejdž - Dj Bayo (Slovenia Finest) - gramofoni, Dj Timbe (Strogi Centar Finest) gramofoni & Disko Stejdž - Dj Ćosa Sveznadar - disko car, Dj Duo Cure Šure - disko carice. Karta za ovaj dogadjaj po jedinstvenoj ceni od 2000din. u šta je uračunata garderoba i sitan mezetluk (pite, čips, smoki, gricko, tortilja...) i može se kupiti svakog dana za šankom od 18h. Broj karata je ogranicen. "Stavljamo tačku na 2022. i sav gruv koji smo iskoristili. Bilo je tu svega, od vrhunskih svirki do jakih didžejeva i plesnih večeri i sve je teralo na fank i radost".

<<  Februar 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
     

Putopisi, Intervjui..