Jedinstveno iskustvo ispijanja kafe dostupno na još jednoj lokaciji u Beogradu - Najpoznatiji međunarodni lanac kafeterija, Starbaks (Starbucks) priredio je svim ljubiteljima kafe spektakularno novogodišnje iznenađenje - još jedan coffee shop u Beogradu! Novi lokal u Ada Mall-u prostire se na 120 kvadratnih metara i ima ukupno 70 sedećih mesta. Sada već poznati moderni enterijer pružiće priliku gostima da uživaju sa prijateljima, kao i da pronađu odgovarajući ambijent za poslovne sastanke, rad ili učenje. Dekor restorana je u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe.

Kafe iz Starbucks ponude sačinjene su od 100 odsto arapskog zrna, što doprinosi da njihov ukus bude jedan od najboljih na svetu. Profesionalni kafe majstori prilagodiće tradicionalni ukus omiljenog napitka željama svakog gosta ponaosob.

Kao što je poznato, Starbaks koristi isključivo arabika kafu iz više od 30 zemalja širom sveta, a veliki broj farmera, saradnika i dobavljača oplemenjuju ponudu raznovrsnim standardnim, retkim i sezonskim vrstama kafe. Posetioci Starbaksa osim kafe mogu probati i kolače, grickalice, sendviče, voćne jogurte, a aparati za kafu, pakovanja kafe u zrnu, porcelanske Starbaks šolje i drugi brendirani proizvodi čine prodajni asortiman novootvorene kafeterije.

O Starbaksu - Od 1971 godine, kompanija Starbucks Coffee posvećena je dobavljanju i prženju visoko kvalitetne arabika kafe iz etičkih izvora. Danas, sa preko 30,000 prodajnih mesta širom planete, Starbaks je vodeći pržilac i preprodavac specijalnih vrsta kafe u svetu. Kroz našu neposustajuću posvećenost izuzetnom kvalitetu i principima koji nas vode, oživljavamo jedinstveno Starbaks iskustvo svakom potrošaču kroz svaku šolju kafe. To share in the experience, molimo vas da posetite naša prodajna mesta ili internet stranicu news.starbucks.com and Starbucks.com

O AmRestu - AmRest Holding SE je vodeći rukovodilac Starbaks kafeterija za centralnoevropski region i  najveća zavedena kompanija za restorane. AmRest sarađuje sa sledećim partnerima: KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King, a pored toga je i vlasnik superiornog La Tagliatella brenda, kao i dva kineska koncepta: Blue Frog i KABB. Trenutni Partnership kontroliše preko 2,000 restorana u oblasti restorana brze usluge i neformalnih  restorana (sa uslugom konobara) u 16 zemalja: Poljska, Češka republika, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Srbija, Hrvatska, Rusija, Španija, Francuska, Nemačka, Portugal, Austrija, Slovenija i Kina.

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..