U okviru manifestacije „Dani Beograda“ na ovogodišnjoj svetskoj izložbi Expo 2015 u Milanu, čija je centralna tema „Nahranimo planetu. Energija života“, predstavljeni su turistički potencijali našeg glavnog grada a među njima i „Tranzit bar“ kao jedan novi i svež koncept, koji na autentičan način spaja tradiciju beogradske klupske scene, nove svetske ugostiteljske trendove i savremenu kuhinju.

 

U narednih šest meseci ovaj italijanski grad ugostiće više od 140 zemalja, koje će pokazati najbolja tehnološka rešenja koja doprinose zdravom životu, vodeći računa o uspostavljanju ravnoteže prirodnih resursa naše planete.

 

Prezentacijom, koja je održana u Paviljonu Srbije, u okviru predstavljanja turističke ponude naše prestonice, „Tranzit bar“ je zahvaljujući Turističkoj organizaciji Beograda na najlepši način odgovorio na temu nastupa Srbije, koja glasi „Okusi hranu. Oseti život“. Brojni posetioci iz celog sveta su imali priliku da se kroz atraktivnu video prezentaciju, brošuru, demonstraciju pripreme osvežavajućih koktela od organskog voća i kvalitetan DJ set upoznaju sa novim trendovima i uslugom koji ovaj bar-restoran, smešten u Savamali, nudi svojim gostima.

 

O Tranzitbaru: U centru dešavanja Savamale, nadomak obale reke sa autentično dizajniranom letnjom baštom, Tranzit bar je prava destinacija za sve ljubitelje urbane kulture, vrhunske klupske muzike, sofisticiranog dizajna, internacionalne kuhinje u vidu malih zalogaja i osveženja od ceđenog organskog voća. Radno vreme Tranzit bara je svim danima osim ponedeljkom i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h do ponoći. Braće Krsmanović 8, Savamala, Beograd.

 

Više informacija na www.facebook.com/tranzit.belgrade

<<  Januar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..