Ugostiteljski kompleks Malo jezero (Mostarska bb) za petak, 10. jula najavljuje svečano otvaranje restorana, gde vas očekuju muzički, kulinarski i sportsko rekreativni sadržaji, koji će letovanje, na samo 4 km od centra Zrenjanina, učiniti nezaboravnim iskustvom.

 

Ovaj ugostiteljski kompleks se nalazi kraj jednog od tri jezera turistickog centra Peskara u Zrenjaninu, a čitav kompleks čine, pored restorana i kafane, (tj. sala za svadbe koja može da ugosti do 120 ljudi, dok u kafanskom delu, koji može da ugosti i do 600 gostiju) još i jedinstvena travnata plaža, profesionalni odbojkaški teren, a na raspolaganju su i stolovi za stoni tenis i pikado.

 

Prilaz vodi je omogućen sa dve drvene talpe a brigu o čistoći plaže i pravilima lepog ponašanja i druženja, pored osoblja restorana, vode i posetioci plaže kroz godinama građen i negovan duh zajedništva i solidarnosti. Po tom duhu, restoran je spontano dobio ime Malo jezero - kafana za prijatelje.

 

Restoran je omiljen i zbog malog drvenog parka u bašti sa raskošnim krošnjama koje pružaju osvežavajuće rashladni ugođaj i zaštitu u vrelim letnjim danima.

 

 

Od petka, 10. jula, u okviru ugostiteljskog kompleksa Malo jezero (Mostarska bb) dočekuje vas restoran, uz bogatu ponudu tradicionalnih jela, jela sa roštilja, osvežavajućih laganih letnjih obroka kao i omiljenih gurmanskih kulinarskih specijaliteta. Muzički sadržaji su dodatni ugođaj jer pod istom kapom okupljaju različite generacije i time čine ovo mesto idealnim za porodične proslave i izlete.

 

Veoma brzo najavljujemo i otvaranje izletničkog kampa, čime će Malo jezero obogatiti turističku ponudu Zrenjanina.

 

Ne propustite svečano otvaranje restorana Malo jezero.

<<  Decembar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..