Animirana poslastica za najmlađe, ali i sve koji su ostali deca u duši, film "NAPRED" (ONWARD) predstaviće nam svet prepun vilenjaka, jednoroga, neobičnih i divnih stvorenja i magije, odiše ljubavlju i najiskrenijim emocijama! Zbog toga ne treba propustiti specijalnu priliku da se uživa u ovoj prelepoj priči, a koja se prikazuje na jedan poseban dan, koji se javlja svake četvrte godine i pruža nam dodatno vreme sa ljudima koje volimo! Dodatnih 24 sata magije omogućuje svima da animiranu avanturu "NAPRED" (ONWARD) pogledaju 29. februara u odabranim bioskopima!

Karte za ovaj specijalni događaj mogu se nabaviti na blagajnama bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Eurocinema (Subotica), Abazija (Subotica), Cadmus Cineplexx (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

Svečana premijera filma biće održana u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u subotu 29. februara u 18 časova. Projekciji, koja će biti sinhronizovana, prisustvovaće sjajni glumci koju su učestvovali u oživljavanju likova: Vladan Milić, Boris Pingović, Marko Marković, Maja Odžaklijevska, Saša Sinđelić, Goran German, Katarina Radović i drugi, kao i reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Loony. Ne propustite priliku da se družite sa glumcima, zabavite se uz ovu sjajnu filmsku priču ali i na specijalnom zidu želja podelite sa svima ono o čemu maštate. Jer snovi se i ostvaruju!

Radnja filma smeštena je u predgrađe izmišljenog sveta, a glavni likovi su dva brata, tinejdžeri vilenjaci. Oni će krenuti u neverovatno putovanje, kako bi otkrili da li je preostalo još malo magije. Iz studija Pixar Animation stiže nam potpuno nov, originalan film koji u naše bioskope, na redovni repertoar stiže 5. marta ove godine i to u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.

Sinhronizovani trejler filma možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=7pu2BN9fLrk&t=56s

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..